Tugay Analı 4 Yıl Aradan Sonra

Tugay Analı 4 Yıl Aradan Sonra

4 Yıldır Sivas Süper Amatör Lig takımlarından Demir Çelik Divriğispor formasını giyen Tugay Analı Soma’ya geri döndü.

26 Şubat’ta başlayacak olan Manisa 1.Amatör Lig A-Grubunda mücadele edecek olan Soma 301 Karaelmasspor Soma’ya geri dönen Tugay Analı‘yı renklerine bağlayarak gücüne güç kattı.

Tugay Analı, futbola 13 Eylül Belediyespor altyapısında başladı. Alt yapıda çeşitli yaş gruplarında oynayıp sıçrama yaparak 2014-2015 sezonunda Bal Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sotesspor formasını giydi. Ardından Kınıkspor,  Akhisarspor ve Denizlispor formaları da giyen 29 yaşındaki oyuncu son 4 Yılını Sivas’ta geçirdi. 4 Yıl Sivas Süper Amatör Lig takımlarından Demir Çelik Divriğispor formasını başarıyla terleten tecrübeli oyuncu 2022 yılında Soma’ya dönerek sarı-siyahlı takım Soma 301 Karaelmasspor‘un kadrosuna dahil oldu.

TUGAY ANALI YUVAYA DÖNDÜ

”Son noktayı Karaelmasspor’da koyacağım”

Top tekniği ve oyun bilgisi bir hayli yüksek olan tecrübeli oyuncu, “Futbol kariyerimin son dönemlerini geçiriyorum. 26 Şubat’ta başlayacak lig için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yeni takımım 301 Soma Karaelmasspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunu da bir birinden yetenekli arkadaşlarımızla başarabilecek güçteyiz. İnşallah mutlu sona ulaşan biz oluruz.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN