Tribün Kültürü ’’Necip Fazıl Kısakürek’’

Tribün Kültürü ’’Necip Fazıl Kısakürek’’

Soma’da bir okul..’’Necip Fazıl Kısakürek’’

Tek amacı sadece öğrencilerine iyi bir akademik eğitim vermek olmayan; öğrencilerini sadece iyi bir mühendis, iyi bir doktor veya iyi bir avukat yapmak istemeyen…

İyi bir akademik eğitimin yanında sportif faaliyetlerle de Soma Sporu’na katkı sağlayan Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu, atletizm, basketbol ve voleybol alanlarında okul sporlarında ki başarısına farklı bir projeyle el attı.

Okulun Beden Eğitim hocası Bülent Aktuğ’un öğrenciler arasında spor sevgisini yaymak, spor ahlakı üstün sporcular yetiştirmek ve tribün kültürünün ne denli önemli olduğunu vurgulamak için başlattığı proje’nin tribün kısmını hep birlikte dün akşam oynanan Anka Kaynak ve Genç Gelişim voleybol maçında gördük.



NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTA OKULU
Öğretmeleri Bülent Aktuğ’unda yer aldığı Anka Kaynak takımına;

Yan yana, can cana, kol kola durduk.
Aldık kupaları sevince boğulduk.
Anka Kaynak neredeyse oraya koştuk.
Mavisiyle siyahıyla Anka’lı olduk.

Rengimiz siyah mavi
Kükreriz aslan gibi
Anka Kaynak deyince
Oyna şampiyon gibi

Anka Kaynak kaynağımız
Siyah-mavi akar kanımız
Hep böyle oynayın takımımız
5-B olarak yanındayız gibi pankartlar açıp coşkulu ve seviyeli bir şekilde takımlarını desteklemeleri ileride tribün kültürünün onlara en büyük yansıması olacaktır.

NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTA OKULU

Kutluyoruz..

Bu projeyle gençlerimize iyi bir eğitimin yanında sportif faaliyetler ve tribün kültürünü aşılayan başta okul yönetimi, projeyi hayata geçiren beden eğitim hocası Bülent Aktuğ’u ve tribün kültürü konusunda çocuklarına destek olan velileri kutluyor, daha nice başarılı projelere el atmalarını bekliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN