Transferler Olurken..

Transferler Olurken..

Sezonu çok iyi durumda kapatınca ki başarılı bir sezon kapatıldı her ne kadar finalde kaybetsek de genel durumda sanki 2.lig için gerekli donanım takım olarak yetersiz gibi durum söz konusuydu ..

 

Şöyle de düşünebilir ya 2.lige çıkınca transferler olacak neden hazır olmayalım söylemek istediğiniz kurumsal yapı olarak ekonomik boyutlar ve tam bağımsız kriterler bakımından dememiz bunlar.. Soma tam beklenilen seviyede değil daha çok yol var bunlar için onun için önce burada 3.ligde kalıcı durumunu finansal yönden kuvvetlendirdikten sonra beklenilen başarıları zaten kazanacaktır zaman alevi gibi değil takım olarak oturmuş gel-gitler yaşamadan sarsıntılar geçirmeden etkilenmeden sezon geçirdiğinde olacaktır..

Hoca ile devam doğru karar başarılıdır kadro olarak yetersiz olsa da buradan yok imkanlarla başarılı olmak hoca olmaktan geçer hazır kadro ile başarılı olmak kolaycılıktır eksiklerin olması yapılan transferler tutmaması mazeret gerektirebilir ama hoca yoluna eldekilerle devam etmesi önümüzdeki yılın oturmuş kadro olursa neler olabileceğinin göstergesi diyebiliriz..



Transferler de başarı yakalamak önceden eksikler görülüp sezon bitmeden takip edilen futbolcuları eksik mevkilerin doldurulmasından geçer. Eksikler nedir? Teknik kadro biliyordur orta saha da var, kanatlarda var, beklerde var gidenlerin yerine olacaktır takımı iyi yönetebilen aynı şekilde gol atabilen maçın bütününde hep sivrilen bir kaç nokta transfere ihtiyaç var..

Sezon erken başlayacak pek dinlenme olmayacak bu bütün takımlar için geçerli tabii ama Soma başarılı sezon geçirmesi için transferler erken bitmeli bu sonra bütün sezona yansıyor başarı yada başarısızlık olarak bunların olmaması için gerekli girişimler olmuştur biz Soma nın hazır bir şekilde sezona girmesini istiyoruz yapılan transferler de var görüyoruz inşallah istenilen seviyededirler gördüğümüz 3.lig her ne kadar zor olsa da transferlerin önemini gösteriyor yedek kulübemizde güçlenmeli ki hamlelerle daha güçlü Somaspor olsun..

Geçen yılki bazı yönetimsel konulardan yapılan transfer hataları olsada başarılı sezon geçirilmiştir bu yıl ki hamleler geçen yıldan daha iyi olacağını düşünüyoruz nedeni yönetim olarak geçen yıldan derslerin çıkaralacağından, iyi şeylerin olacağından böyle iyi transferlerin olacağını temenni ederek tribünlerin açılmasını da düşünerek destek zaten her zaman var olmuştur geriye tekrar güzel futbol izleyerek başarılı bir Somaspor seyretmek… Sağlıklı günlere Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN