Transfer Dosyamız (2)

Transfer Dosyamız (2)

Bu sezon mücadele edeceğimiz 3.Lig öncesinde gelenler, gidenler ve durumu belli olmayan futbolcularımıza göz atalım..

SOMADASPOR

Liglerin başlamasına 29 gün kala transferler ve eldeki mevcut isimlerden sonra ortaya çıkabilecek ideal kadroyu oluşturmaya çalışacağız.. Burhanettin hocamızın ”hazırlık maçlarından sonra gerekirse gerekli mevkilere transfer yaparız” söylemiyle beraber şuanda elimizdeki mevcut durumu göre kadromuzu kuralım.

İÇ TRANSFER:
Üzeyir Ergün
Onur Ulaş
Kadir Karış
Mustafa Şengül
Emirhan Çakır
Arda Ünal

GELENLER:
Muhsin Polat (Ofspor)
Ahmet Tamet (Ofspor)
Muammer Atalay (Büyükşehir Bld Erzurumspor)
Melih Şencan (Altındağ Belediyespor)
Tunay Meral (Karadeniz Ereğlispor)
Ömer Kavurkacı (Erzin Bld.Spor)
Yusufcan Abay (Beşiktaş)
Bedirhan Çelik (Batman Petrolspor)
Mehmet Bağlı (Batman Petrolspor)
Yasin Hatipoğlu (Kozan Belediyespor)
Bilal Şeflek (Karaköprü Bld.Spor)
Melih Açar (Atıcılar Gençlikspor)
H.Mert Yomralıoğlu (Payasspor)
Mehmet Uysal (Manisa Büyükşehir Bld.Spor)
Oğuzhan Nemli (Konyaspor)
Özkan Kalman (Bergama Bld.Spor)
Özcan Kalman (Bergama Bld.Spor)



GİDENLER:
Can Avcı (Cizre Serhatspor)
Berkant İstanbul (Aliağa FK)
Agah Oktay Yılmaz (Payasspor)
Gökhan Sipki (Bergama Bld.Spor)
Akın Alkan (Bergama Bld.Spor)
Atalay Demirtaş (Bergama Bld.Spor)
Oğulcan Aktaş (Ayvalıkgücü Bld.Spor)
Toma Tabatadze (Kıbrıs Mağusa Türkgücü)
Onur Nazmi Terziören (Aliağaspor FK)

DURUMU BELLİ OLMAYANLAR:
Ufuk Hançer
Yusuf Demir
Süleyman Öztürk
Coşkun Kılıç
Caner Şen
Hakan Çakır
S.Karaali Tekden
Hasan Karaçengel
Olgay Coşkun

KALECİLER : Ömer Kavurkacı (Erzin Bld.Spor), Tunay Meral (Karadeniz Ereğlispor), Arda Ünal (Alt Yapı), Melih Açar (Atıcılar Gençlik)

DEFANS : Melih Şencan (Altındağ Belediyespor), Onur Ulaş (İç transfer), Üzeyir Ergün (İç transfer), Erkul Küçük (Isparta Davraz), Yusufcan Abay (Beşiktaş), Muhsin Polat (Ofspor), Mustafa Şengül (İç transfer)

ORTA SAHA : Yasin Hatipoğlu (Kozan Belediyespor), Ahmet Tamet (Ofspor), Muammer Atalay (Büyükşehir Bld.) Bilal Şeflek (Karaköprü Bld.Spor), Oğuzhan Nemli (Konyaspor), Özkan Kalman (Bergama Bld.Spor)

FORVET: Bedirhan Çelik (Batman Petrolspor), H.Mert Yomralıoğlu (Payasspor), Mehmet Bağlı (Batman Petrolspor),Yusufcan Abay (Beşiktaş), Mehmet Uysal (Manisa Büyükşehir Bld.Spor), Emirhan Çakır (İç transfer) Özcan Kalman (Bergama Bld.Spor)

SOMASPOR

Hocamız Burhanettin Basatemür’un 3 gün önce şurada verdiği demeçte;
”Taraftarımızın sabırsızlıkla takımımızı beklediğini biliyorum İnşallah keyif alarak izleyecekleri bir takımı ortaya çıkaracağız. Yönetimimiz takımımız taraftarımız ve basınımızla beraber hareket ederek başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum ve inşallah öyle olacak”

Evet hocam Soma gerçek anlamda futbola susadı. Yapılan transferler ile geçirilen hazırlık döneminden sonra sizin de dediğiniz gibi; ” Keyif alarak izleyecekleri bir takım yaratacağız” bekliyoruz İNŞALLAH..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN