Top Toplayıcılıktan Milli Takıma

Top Toplayıcılıktan Milli Takıma

U17 Kız Milli Takımımızın İstanbul’da yapacağı hazırlık kampının kadrosu açıklandı. Kadroya davet edilen oyuncular arasında Zafer Spor’dan Elif Çetin’de var.

Çok değil daha geçen sezon Türkiye Kadınlar 2.Futbol Ligi C-Grubunda Soma Zaferspor’un Afyon İdmanyurdu’nu Cennet Övünçkan (2) ve Başak Yerli’nin golleriyle 4-1 mağlup ettiği maçta çekilmiş bir fotoğrafta ablalarının Zaferspor’daki başarısına saha kenarında top toplayıcı olarak sevinen Elif Çetin, bu yıl U17 Kız Milli Takımına seçilmenin gururunu yaşadı.

Genç orta saha oyuncusu Elif Çetin,  bir yıl öncesine kadar Zaferspor’un içeride oynadığı karşılaşmalarda top toplarken (yukarıdaki haberin başlığındaki foto) şimdi ay yıldızlı formayı giymek için sabırsızlanıyor.

Top Toplayıcılıktan Milli Takıma

Elif’in Milli Takım kampına seçilmesiyle ilgili TFF’nin resmi internet sitesinde yayınlanan haber şöyle:

U17 Kız Milli Takımımızın 1-6 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul’da yapacağı hazırlık kampının kadrosu açıklandı. Kadroya davet edilen oyuncular, 1 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00’de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak.

Kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Aliye Tecer (Beylerbeyi Spor A.Ş. Pendik Çamlık Spor Kulübü), Elif Naz Özcan (Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K.), Şerife Naz Yenice (Denizli Sultanlar Spor)

Defans: Azra Selin Biçer (SV Rhenania Bottrop), Aleyna Can (Werder Bremen), Heline Aslan (Paris FC), İlayda Tali (Dudullu), Melis Sude Küskü (Tuzla Sahil Spor), Naz Karaca (Bağcılar Evren Spor), Rabia Çakır (Tunç Spor), Rüveyda Gürbüz (First Vienna), Sana Coşkun (Bayer 04 Leverkusen), Thyra Eda Korkmaz (Eimsbütteler TV)

Orta Saha: Berra Pekgöz (Tunç Spor), Ecemnur Öztürk (Dudullu), Elif Çetin Soma (Zafer Spor ve Gençlik), Hatice Deniz Yalçınkaya (İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor), Kerime Kaymaz (Kocaeli Bayan Futbol Kulübü), Melike Çizme (SPVG 20 Brakel), Melisa Kurt (RSCA Anderlecht), Merve Ekemen (Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor), Mevlüde Melek Okuyan (Fenerbahçe A.Ş.), Nisa Altın (SGS Essen), Selen Su Yarayan (SC Freiburg)

Forvet: Açelya Nomak (Konak Belediye Spor), İlayda İnal (Tuzla Sahil Spor), Yaren Ersen (Dudullu), Zeynep Bilir (Kayseri Kadın Futbol Kulübü)ELİF ÇETİN U17 MİLLİ TAKIM

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN