Tıpkı Adıyaman FK Maçında Olduğu Gibi

Tıpkı Adıyaman FK Maçında Olduğu Gibi

Takımlar, taraftarsız olamaz. Sporun her çeşidinde, her dalında taraftarlar sporcuları ateşleyen en büyük unsurdur. Daha önce futbolcu geçmişi biri olarak benim gibi yaşayanlar bilir.

Seyirci eline çekirdeğini alır maçı televizyondan seyreder gibi seyreder. Taraftar tam tersi.. Takımlarının başarısı için ne soğuk hava, ne sıcak hava dinlemez her türlü fedekarlığı yapar, tıpkı Somaspor Adıyaman FK maçında olduğu gibi.

Takım 3-1 mağlup taraftar hala takımlarının başarısı için destek olmayı sürdürüyor.

Hani derler ya ‘’seyirci ayrı taraftar ayrı’’ taraftar bam başka bir ayrıcalıktır. Takımı yense de yenilse de her zaman bağlı olduğu forma renklerine aşıktır.

İşte dünkü maçta takımdaki eksiklikler ve ayrıca oyuncuların gününde olmayışı sonucu alınan mağlubiyet fedakar taraftarlar için ölümdür onlar için. Arzuladıkları bir tek şey vardır; başarı. Ha oda gelmez ise, mağlubiyet sonrası takıma küfür yerine takımı defalarca tribüne çağırıp bağırlarına basmak isterler. Tıpkı Adıyaman FK Maçında Olduğu Gibi

SOMASPOR SİYAH İNCİLER

Siyah-İnciler her türlü övgüyü hak ediyor..

Evet, Amigo Murat İnce önderliğindeki Siyah-İnciler, dün takım kötüydü ama 90 dakika oyunun içerisinde olan, takımın başarısı için her türlü fedekarlığı yapan sizdiniz.  Bir ara maçı seyretmeyi bıraktık sizin coşkunuza ortak olmaya çalıştık.

”Memleket Meselesi”

Siyah-inciler olayı o kadar benimsemişler ki; kendi sosyal medya adreslerinde ki paylaşımları ”Memleket Meselesi” açıkça olayı çok iyi netleştirmiş.

İşte, noktasına virgülüne dokunmadan kendilerine has yazılarıyla sosyal medya adreslerindeki paylaşımları

Memleket Meselesi: Sadece Güzel Günlerde-Galibiyetlerde Değil/ Kötü Günlerde Daha Güçlü Şekilde Omuzomuza Olup Destekleyerek; Takımını-Sevdanı-Bağlı Olduğun Aşkını meydana Gelir..Çünkü Memleket Meselesi Demek Bize Helal Başkalarına Haram Meseledir.. Biz Bu Memleketin Sevdalısı / Bu Takımın Yılmaz Bekçileri Siyah İnciler Olarak Belirtmek İstiyoruz Ki; Sizin Derdiniz Aşk Bizim ki Memleket Meselesi.. Siyah-Beyaz Filmler Belki Anlatır Bizi Asabiyiz Ama Bir Çocuk Ağlatır Bizi.. Bu Satırlardan Çıkartabilicek Çok Ders Varken; Yine Dersimizi Somasporla Çalıştık Biz Ve Onunla Çalışmaya Siyah-Beyazı En kötü Günde bile Desteklemeye Devam Edeceğiz..Gemi Batarken önce Fareler Kaçar/ İşte Yine Yanında Gerçek Taraftar/ Şampiyon Olasın Diye Sevmedik/ Somaspor Biz Seni Hiç Terketmedik ve de Terketmiyeceğiz…Siyah İnciler Ailesi Olarak Belirtmek İsteriz Ki; Başka Soma Ve Başka Somaspor Yoktur Zaman Takımına Sonuna Kadar Sahip Çıkma Zamanıdır..Galibiyetler Ve Güzel Günlerde Gelenler/En Ufak Kötü Gidişatta Ortada Gözükmemekteler İse Şunu Bilmeliler: Siyah İnciler Sevinmek İçin Sevmeyenlerin Oluşturmuş Olduğu Bir Ailedir..son Sözümüz; Gülmesede Yüzümüz/Somaspordur Son Sözümüz.. Bu hafta Herkes Hazır Olsun Güneş’i Zaptedmeye Gideceğiz..Pazar günü show var siyah beyaz devam..

Bağlantılı Haberler

Henüz Kaybedilmiş Bir Şey Yok!
Kaldırın Kafalarınızı!
Somaspor Adıyaman FK Maç Fotoları
Somaspor Adıyaman FK Maç Önü
Adıyaman Maçımızı Berkan Çelik Yönetecek
Somaspor Adıyaman FK Maçı Tarihi Belirlendi
Adıyaman FK Maçının Hakemleri Belli Oldu
Basatemür Adıyaman Maçına Değindi
Somaspor Göz Dolduruyor
Adıyamanspor 0-2 Somaspor
Adıyaman FK Hazırlıkları Tamamlandı
Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor
Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu
Adıyaman FK Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor, Adıyaman FK Hazırlıklarına Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN