Ticaret Odasın’dan Veda!

Ticaret Odasın’dan Veda!

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası 3-4’lük maçında Mevlana Özel Eğitim Okulunu 8-2 mağlup ederek 3’lük elde eden Ticaret Odasından teşekkür vedası.

Takım sorumlusu Emrah Demirdaş’ın teşekkür veda haberi şöyle:

“Sevgili Soma futbol ailesi,
her yıl tüm spor severlerin merakla beklediği Kaymakamlık Futbol turnuvası tamamlandı.
Bizde Ticaret Odası olarak elimizden geldiği kadar turnuvaya renk katmak için mücadele ettik.
Takımımızı kurduğumuz ilk günden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen sayın başkanımız Cem Doğan bey ve kıymetli yönetim kurulumuza verdikleri destekler ve her zaman yanımızda oldukları için çok teşekkür ederiz.

Bir diğer teşekkürümüz ise ailelerimiz ve çıktığımız her maçta bizi destekleyen taraftarımıza. Oynadığımız tüm maçları yoğun taraftar desteğini arkamıza alıp oynadık. Önümüzdeki yıllarda da güzel hazırlanıp onları mutlu etmek ve gönüllerine girmek en büyük gayemiz olacaktır. İstemeden kırdığımız, üzdüğümüz, hatalı olduğumuz durumlar var ise affola.
Hepinizi saygıyla selamlıyor önünüzdeki seneye kadar Allaha emanet ediyorum.” Emrah Demirdaş (Ticaret Odası)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN