Ticaret Odasından Rakiplerine Gözdağı

Ticaret Odasından Rakiplerine Gözdağı

Takım sorumluluğunu Emrah Demirdaş, hocalığını da İsmail Şarlayan’ın yaptığı Ticaret Odası takımı, hazırlık maçında Müftülük takımını farklı mağlup etti.

10 Mayıs’ta başlayacak olan Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva öncesinde takımlar hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bunlardan bir tanesi de bu sezon bir çok önemli oyuncuyu kadrosuna dahil eden ve şampiyonluk iddiası olan Ticaret Odası takımı.

Yaş ortalaması 30 olan ve bünyesinde; Oğulcan Nilderya, Çağlar Bozca, Yusuf Akkoç, Emrah Demirdaş, Serhat Güzel, Bayram Kurşun, Alper Özgün, Boncuk (Onur), Muammer Yılmaz, İsmail Kavruk, İsmail Şarlayan, Gökhan Kara ve Mehmet Ali Karagöz gibi önemli oyuncular bulunduran Ticaret Odası ilk maçını Müftülük takımı ile TFF Tesislerinde oynadı.

Rakibi karşısında oyunun genelinde üstün olan Ticaret Odası karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

Tüm turnuva başlıklarını şuradan bakabilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN