Ticaret Odası Şampiyonlukta Favori 

Ticaret Odası Şampiyonlukta Favori 

Turnuva da şimdiye kadar oynanan grup maçlarında şampiyonluk için öne çıkan oynadığı futbolla Ticaret Odası takımı diyebiliriz.

Ticaret Odası bu yıl ilk defa bir araya gelen kadro ile, oynadığı futbolla şu ana kadar diğer favori takımların önünde diyebiliriz.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Kale olarak, defans bloğu, orta saha ve forvet hattı bu kadar verimlilik, bütünlüklü mevkiler olarak futbolun gereklerini yerine getiren, istekli, arzulu, mücadeleci takım saha olarak yayılma ve önde baskı, orta saha hücum bağlantısı geriye dönüşlerin takım olarak savunmaya yardım kazanılan maçların faklı oluşu İmbat gibi grupta zor rakibi geçip grup birincisi olması şampiyonluk olarak şu anda Demireksport ile birlikte Öğretmenler diğer ekipler biraz daha geride diyebiliriz.

Kalede Mehmet hoca yıllarca profesyonel oynamış, önünde stoper Onur, bekler Emrah ve Ferhat uyumu mükemmel denilebilir. Bu defans bekler olarak hem hücuma destek verip defans olarak pozisyon almada alan daraltma bakımından şu anda çok iyi durumda.

Orta saha olarak iki ön libero Çağlar ve Oğulcan hem sertlik hem topu oyuna sokmada hücum yönünden iyi çıkışlar yaparak oyunu yıkmada gol bölgesinde..

Alper gibi hareketli hızlı mücadeleci birinin orta saha ile bağlantılı desteklenen aynı şekilde kanatların hem hücum olarak hem içeri girip Alper’in yanına çoğalma takım olarak futbolun gerekliliklerinin yapılması Ticaret odasını şampiyonluk yolunda bir adım öne çıkarıyor.

Diğer orta saha ön libero Çağlar defansif özellikle ile Oğulcan la birlikte takım savunmasının bölgesel kapatmada, rakip karşılamada bitmeyen enerjileri ve mücadeleleri genç dinamik takım olarak dinamizm olarak takım olarak hareket eden Ticaret Odası, diğer takımların önünde görünerek turnuva bütününde grup maçlarında ön plana çıkan durum özelinde favori görüntüsü oluşturuyor.

Ne maç ama

Ticaret Odası, Alper gibi güçlü fiziği mücadeleci yönü hareketli markaj olarak zorluk derecesi yüksek oyunun her yönünü oynayabilen orta sahaya yardım edebilen kopukluk yaşanmadan yüzünü kaleye dönük oynayabilen adam eksiltme özelliği ile şu anda turnuvanın en etkili forvet..

Aynı şekilde Oğulcan’ın orta saha olarak forvet hattı bağlantısını en iyi oynayan toplu dripling yapabilen mesafe tanımaksızın şut atarak goller bulan etkili orta saha oyuncusu olması Ticaret Odası olarak şampiyonluk yolunda bir adım önde diyebiliriz.



İSMAİL KAVRUK OĞULCAN NİLDERYA

Kanatların İsmail Kavruk gibi beyinle ayakların birlikte hareket etmesi iki hamle sonrasını hesaplayarak oynayan etkili sol ayağı mesafe tanımaksızın şutları ve top saklaması oyun içinde attığı etkili paslar Ticaret Odasının favori görmek adına önemli…

İsmail Kavruk, biraz sadece topsuz oyunda geri dönüşleri bek özelinde daha biraz gelişirse Ticaret Odası adına takım savunması görüntüsü düzelecektir. Yusuf aynı şekilde diğer sol tarafta etkili biri olarak gol yollarında kanat oynasa da bulunabilen kanat özellikleriyle birlikte yardımlaşma da etkili biri .

Bütün bunların dışında bazen 9 oynayan bazen de kulübeden gelerek oynayan Gürkan mücadeleci tamamlayıcı özelliği ile takımın vazgeçilmezi durumunda olup takım savunmasında sonradan hamle olarak etkili biri bunun dışında diğer kulübede olanların girip oynaması geniş kadro olarak turnuva boyunca takım özelinde başarılı olunmasında görüldü ki Ticaret Odası iyi konsantre olmuş görünüyor.

TİCARET ODASI HAK ETTİ

Bütün hesaplarını şampiyonluk için yapmış olan Ticaret Odası önümüzdeki eşleşmelerde rakiplerin oynadığı maçlar neticesinde gelecek kura sonucu ilk yıl özelinde genç oluşu şampiyonluk şansı yüksek diyebiliriz.. Hem oyun hem diziliş hem futbolun göreceli göze hoş hareketler yapabilen takım olarak Ticaret Odası şampiyonlukta favori.. Doğan Gülşen Tüm yazılarına göz at)

Etiketler

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN