Tes-İş Sendikası 1-0 Nitromak

Tes-İş Sendikası 1-0 Nitromak

Futbol Turnuvasında ikinci gününün son karşılaşması yine A-Grubunda yer alan Nitromak ve Tes-İş Sendikası takımları arasında oynandı.

Manisa İl Hakemlerimizden Alper Kara’nın yönettiği karşılaşma saat 18:30’da Teiaş Eğitim Tesisleri Sahasında oynandı. Nitromak takımından Adem Topal’ın penaltı kaçırdığı maçta Tes-İş Sendikası rakibini Cihan Tuncay’ın golüyle 1-0 mağlup etti.

tes iş sendikası

Tes-İş’ten Müthiş Başlangıç

Cihan Tuncay’ın golüyle 1-0’lık Nitromak galibiyeti ile turnuvaya müthiş başlangıç yapan Tes-İş Sendikası, ikinci maçını 16.05.2022 Pazartesi günü saat 17:00’de Yeni Anadolu Madencilik ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.

taci çetinkaya

Çetinkaya, ”İlk sınavımızı Nitromak’a karşı başarıyla verdik”

Tes-İş Sendikanın başarılı takım kaptanı Taci Çetinkaya maç sonu galibiyete dair yaptığı açıklamada: ”Yeni oluşan Colin ve Soma Termik çalışanlarının karışımı bir takım son anda karar verilip kurulan ama arkadaşlığa dostluğuyla bir anda kaynaşan bir takım olduk. İlk sınavımızı da Nitromak gibi kuvvetli bir takıma karşı başarıyla geçtik, iyi bir uyum yakaladık. Nitromak gibi dinamik bir takıma karşı bir çok pozisyon bulduk değerlendiremedik. Ayrıca başarılı performansından dolayı kalecimiz Mesut’uda ayrıca tebrik ediyorum. Sahada çok iyi mücadele eden ve bu iyi mücadele sonrası hak ettikleri üç puanla sahadan ayrılan takımımı yürekten kutluyorum” dedi.

 

NİTROMAK

Nitromak, çok ön emli üç puan kaybetti.

10. dakikada yedikleri golle 1-0 geriye düşen Nitromak takımı, bitime beş dakika kala beraberlik golüne çok yaklaştı. 65.dakikada Adem Topal’ın kullandığı penaltıyı Tes-İş kalecisi Mesut, köşeye giden topa müthiş uzandı ve beraberlik golüne izin vermedi. Kalan dakikalarda beraberlik çabaları da yetmeyince turnuvaya mağlubiyetle başlamış oldular. Nitromak turnuvadaki ikinci maçlarını 16.05.2022 Pazartesi günü saat 17:00’de Yeni Anadolu Madencilik ile Teiaş eğitim Tesislerinde oynayacak.

alper kara

Tes-İş Sendikası 1-0 Nitromak

SAHA:Teiaş
HAKEM:Alper Kara
NİTROMAK:Mehmet-Azim-Yiğitcan-Fatih-Sedar-Ramazan-Adem-Hüsnü-Emre
YEDEKLER:M.Günaydın, Ogün, Ali, Serkan, Semih, Orhan
TEKNİK SORUMLU:Mehmet Ünlü

TES-İŞ:Mesut-Osman-G.Yirmibaş-Taci-Semih-G.Günal-Cihan-Ataberk-Burak
YEDEKLER:Zafer, Ogün, Birol, Turgay, Serdar, Ferdi, Kazım, Recep, İbrahim, Burhan, Gökhan
TEKNİK SORUMLU:Zafer Özkan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Cihan Tuncay (Tes-İş)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN