Tavşanlı Linyitspor’a Piyango

Tavşanlı Linyitspor’a Piyango

Tavşanlı Linyitspor İnegöl’de oynadığı Türkiye 3. Ligine yükselme Play-Off maçında 2-1 mağlup olduğu Tekirdağspor maçında rakibin cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle TFF’ye başvurdu.

Kulübün sosyal medya adresinden yapılan açıklama şöyle:

KAMUOYU BİLGİLENDİRME

22.04.2022 Cuma günü oynadığımız Tekirdağspor müsabakasında rakibimizin cezalı oyuncu oynatması ile ilgili olarak kulübümüz tespitleri yaparak, olayla ilgili evraklarla gerekli işlemleri yapmıştır. Detaylı bilgi sayfamızdan ilerleyen saatlerde kapsamlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

İspatlanırsa Ayvalık ile seri penaltılar

Tekirdağ sporun cezalı oyuncu oynattığı federasyon tarafından onaylanır ise Tavşanlı Linyitspor hükmen 3-0 gelip gelerek Ayvalık Belediye spor ile penaltı atışları yapacak ve penaltı sonuçlarında kazanan takım 3 lige çıkacak.
MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN