Tarsus-Somaspor Maçını Eskişehir’li Hakem Yönetecek

Tarsus-Somaspor Maçını Eskişehir’li Hakem Yönetecek

2.Lig Beyaz Grup 26. haftasında Somaspor’un deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 11 Mart  Cumartesi günü saat 14:00’da Tarsus İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan Tarsus İdmanyurdu-Somaspor karşılaşmasını, Eskişehir Bölgesi Klasman hakemi Süleyman Bahadır yönetecek..

26 Yaşındaki hakem Bahadır’ın yardımcılıklarını Mehmet Ali Vardar ile Volkan Esen yapacak. Mücadelede 4. Hakem olarak ise Hasan Kaçar görevlendirildi.

Süleyman Bahadır 5.kez Düdük ÇalacakSüleyman Bahadır 5.kez Düdük Çalacak

Tarsus İdmanyurdu-Somaspor maçının orta hakemi olarak atanan Süleyman Bahadır, bugüne kadar Somaspor’un 4 maçında düdük çaldı. (Hemen üsteki fotoda: Süleyman Bahadır’ın Vanspor‘u Yılmaz Ceylan’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz maçtan bir görünümü yer almakta)

Bahadır’ın takımımızın yönettiği maçları şöyle:

20-21 3L E.Karakoçan 1-1 Somaspor
21-22 2L Somaspor 1-1 Turgutluspor
21-22 2L Somaspor 2-0 Vanspor FK
21-22 2L Somaspor 0-1 Ankaraspor

İki takım arasında ligin 7. haftasında Soma’da oynanan karşılaşmanın sonucu Somaspor 0-1 Tarsus İdmanyurdu şeklindeydi. (detaylara şuradan bakabilirsiniz)

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN