Taraftarlarımızı Tur Atlayarak Sevindiremediğimiz İçin Üzgünüz

Taraftarlarımızı Tur Atlayarak Sevindiremediğimiz İçin Üzgünüz

Somaspor’da, Efeler 09 SFK’ya penaltılar sonunda kupadan elenmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Burhanettin Basatemür, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eleme turunda Efeler 09 SFK karşısına 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Tarsus İdmanyurdu maçını düşünerek sahaya forma şansı bulamayan futbolcular ile çıktı.

Yedek kulübesinde Can-Yılmaz-Y.Tursun-M.Şengül-Emrecan ve Erdem destekli rotasyonda az süre alan ve forma şansı bulamamış yada az bulmuş futbolcular ile Efeler 09 Spor Futbol Kulübünün karşısına penaltılar sonunda 5-4 yenilerek elenen Somaspor’un teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Ankaraspor karşısında özellikle ikinci yarıda iyi bir oyun ve mücadele ile kazanarak geldiklerini, Efeler 09 SFK karşısında da amaçlarının kupada da tur atlamaktı ancak beklentilerinin yerine gelmediğini söyledi.

Burhanettin Basatemür

Burhanettin Basatemür maç sonu bloğumuza yaptığı açıklamada:

“Ankara’da oynamayan ya da az süre alan oyuncularımızla maça başladık. Erken gol yememize rağmen oyun boyunca üstündük ve pozisyonlar da bulduk. Normal sürenin sonunda golü bulduk ve maç uzatmaya gitti. Uzatmaya golle başladık. Farkı açabileceğimiz fırsatları ise maalesef kullanmadık. Uzatmaların son bölümde ise beraberlik golü geldi. Son bölümde yine pozisyon bulduk ancak olmadı. Penaltılarda ise tecrübesizlik bize kaybettirdi. İzleyenler açısından çok güzel bir maç oldu. Tempo hiç düşmedi. 13:30’da girdiğimiz stadyumdan 18:15 de çıkabildik. Gerçekten çok uzun bir maç oldu. Oyuncularımızın tümünü tebrik ediyorum. Gençlerimiz de iyi mücadele edip iyi oynadılar. Bizim için sevindirici taraf burasıydı.”

Taraftarlarımızı tur atlayarak sevindiremediğimiz için de üzgünüz

Taraftarlarımızı tur atlayarak sevindiremediğimiz için de üzgünüz.

Taraftarlarımızı tur atlayarak sevindiremediğimiz için de üzgünüz. Hepsine teşekkür ediyorum. İyi dinlenip Cumartesi oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu maçına hazır çıkmak istiyoruz. Sakatlıklar da oldu. Yarın durumları netleşecek birkaç oyuncumuz var. Ara vermeden yarın çalışmalara başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN