Taraftar Köşesi: Kara Sevda!

Taraftar Köşesi: Kara Sevda!

Bir şehir düşünün yıkıntıların altından hepsini omuzlarcasına kaldırmayı başaran SOMA. Şehrimizin insanını geçtim sokakları, parkları, ağaçları hatta kaldırım taşları bile acıyı hücrelerine kadar yaşadı maden faciasından sonra. Şehir olarak bu acıları en yaşlımızdan en ufağımıza kadar hissedip göğüslemeye çalıştık. Son yıllarda aldığı sonuçlarla Soma’mızı yaşadığı türbülanstan çıkaran bir kahraman gibi imdadımıza yetişen Soma Spor var arkamızda.



SOMASPOR TARAFTARLARIHer zaman dediğimiz gibi ‘Futbol’ sadece futbol değildir; Yaşayan bir kültür, sokaklarda enerji yaratan, insanları yan yana getiren, birlikte başarmak için omuz omuza vermeyi öğreten kısacası şehire nefes veren bir sinerji kaynağıdır. İşte Soma Spor bu katlanılması zor günlerde şehir insasına umut oldu, ışık oldu, yüzlerde gülümseme oldu velhasıl!



BURHANETTİN BASATEMÜR SEVİNÇProfesyonel lige adım atılması da çok zor bir süreçti ancak şehir ve takım kenetlendi, inandı ve birbirine güvendi. Bu sayede tekrar profesyonel lige katılım sağlandı. Tabi üçüncü ligte ilk sene ligte kalalım yeter diyenlere hep aynı cümleleri söyledik ‘İnancımız var, başaracağız’ maalesef play-off maçlarından üzgün olarak ayrıldık ama çok önemli bir şey kazandık ‘TECRÜBE’. Takımın başında mütevazi ve sessiz bir lider Burhanettin BASETEMUR Hoca ikinci sene öyle bir takım yarattı ki bütçe olarak kendinden üstün üç-dört takım olmasına rağmen şehirimizin yüzünü güldürdü, umudumuzu boşa çıkarmadı. İkinci lige döneceğiz diye senelerdir söylediğimiz besteler gerçek oldu. Soma Spor’umuz ikinci lige çok yakışacak. Hedeflerimiz bitti mi? Hayır! Umut edecek ve daha iyisini istemeye devam edeceğiz.

SOMASPOR ŞAMPİYONŞampiyonluk yolunda çok efor sarf eden kahraman futbolcularımıza, canla başla çalışan ve bir sürü sorunun üstesinden gelen teknik ekibimize, tüm bu organizasyonu sevk ve idare eden yönetim kadromuza her zor şart ve koşulda dahi futbolcularımızı, takımı yalnız bırakmayan Siyah İnciler’e, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Tulup’a, Soma Kaymakamımıza, siyasi parti başkan ve yöneticilerine şehrim adına teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Hayal etmeye, savaşmaya devam. Soma’mızın savaşı daha yeni başlıyor. Var olsun Soma sevdamız…Hakan Coşkun

Taraftar Köşesi

Taraftar Köşesi: Hayaller Gerçek Oldu, Sıra Rüyalarda!
Taraftar Köşesi: Nisanlar Bizimdir!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN