Takım ve Kendileri Zirvede Yer Aldı

Takım ve Kendileri Zirvede Yer Aldı

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarılar sona ererken 10.grupta mücadele eden Yunusemre Bld.Spor, ilk yarıyı zirvede tamamladı.

Yunusemre Belediyespor’un bu başarısında bir dönem Somaspor’un hocalığını yapan Erkan Aslan ve forvet oyuncusu Enes Yıldırım, ilk yarı sonunda takım ve kendileri zirvede yer aldı.

Erkan Aslan

Sezon başı takımın başına teknik patron olarak geçen Erkan Aslan, mücadele ettiği zorlu grupta en yakın rakibi Aliağaspor FK’nın 4 puan önünde 30 puan ile ilk yarıyı zirvede tamamlarken, enes yıldırım

mavi beyazlı ekibin gol makinası Enes Yıldırım attığı 13 gol ile BAL Ligi Gol Krallığında zirveye oturdu. Ayrıca haberin başlığındaki fotoda yer alan sezona Şanlıurfaspor’da başlayan ve Adanaspor’a geçen kalecimiz Özcan Turan, ayaktakilerden sağdan ikinci Erkul Küçük Vanspor ile Play-Off ve oturanlardan sol başta Gökhan Artun‘da  BAL Ligi 9.grupta Bornova FK’nın ardından ikinci sırada yer alan Tire’de şampiyonluk mücadelesi veriyorlar..

KAYNAK:SERVET SARUN / EGEDESPOR

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN