Taekwondo’da Somaspor Fırtınası…

Taekwondo’da Somaspor Fırtınası…

Soma Taekwondo Takımı, Manisa’da 11 madalya ile döndü

4 Ocak Cumartesi tarihinde Manisa’da yapılan Gençler İl Seçmesi Taekwondo müsabakalarında Soma Spor külünü temsilen katılan taekwondocularımız, 6 birincilik, 1 ikincilik ve 4’de üçüncülük madalyası kazandı.



Sporcularımızdan;

Sıla Yalçın (1.)
Esma Koyuncu (1.)
Aslıhan Aydın (1.)
Mehtap Gür (1.)
Adem Kaya (1.)
Mehmet Gür (1.)
Bilal Örs (1.)

Ervanur İbiş (2.)

Kağan Maden (3.)
Mustafa Kemal Ay (3.) ve Beyza Yalçın (3.) oldular.

Gündoğan, ”Gurur Duydum”

Soma spor kulübü taekwondo takımının başarılı antrenörü Serdal Gündoğan, sporcularının başarısından dolayı bir hayli memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: ”Manisa il seçmesinde en çok birincilik kazanan takım olarak, Manisa’nın en başarılısı kulübümüz olmuştur.. Sporcularımı tebrik eder 17-23 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim..Ayrıca Soma spor yönetim kuruluna sporcularımıza vermiş oldukları destekten dolayı da teşekkürlerimi sunarım.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN