Taekwondo’cu Gür Kardeşler Türkiye Finallerinde

Taekwondo’cu Gür Kardeşler Türkiye Finallerinde

Soma’lı Taekwondo’cu ”Gür” kardeşler, Eskişehir’deki şampiyonaya katılma hakkı elde etti

SOMADASPOR

22-24 Mart tarihlerinde 18 ilin katılımıyla Antalya’da gerçekleşen Gençler Liseler Arası Türkiye yarı final müsabakalarında Somaspor kulübü lisanslı sporcusu aynı zamanda Soma Meslek lisesi öğrencisi Mehmet Gür ve  kardeşi Somaspor kulübü sporcusu Soma Linyit Anadolu Lisesi öğrencisi Mehtap Gür 3.lük madalyası alarak 28 Nisan’da Eskişehir’de yapılacak Türkiye şampiyonası finaline katılım hakkı kazandılar..

Şampiyonalara hocaları Serdal Gündoğan nezaretinde hazırlanan Gür kardeşler, amaçlarının 28 Nisan’da Eskişehir’de yapılacak Türkiye şampiyonasında Soma’ya madalya ile dönmek ve Milli takıma gitmek olduğunu belirttiler.

Sporcuların Türkiye şampiyonasına hazırlanmalarında büyük emek sahibi olan Taekwondo antrenörü Serdal Gündoğan, amaçlarının Soma’nın adını Taekwondo da duyurmak ve milli takıma oyuncu göndermek olduğunu belirtirken, şampiyonalara katılmalarında her türlü desteği sağlayan Soma Belediyesi ve Somaspor Kulübü yönetimine teşekkür etti.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN