Suskun Kral Etimesgut Bld Maçında Sahne Aldı:2-2

Suskun Kral Etimesgut Bld Maçında Sahne Aldı:2-2

2.Lig Kırmızı Grup’ta 16.haftaya girilirken 25 puanla dokuzuncu sırada yer alan Somaspor, 19 puanla on üçüncü sırada yer alan Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta üst sıralarda yer edinmeye çalışan Somaspor, 16. hafta Başkent deplasmanında iki kez geriye düştüğü maçta bir puanı son iki haftanın suskun golcüsü Yasin Abdioğlu‘nun golleriyle aldı.

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 17.dakikada Göksu Türkdoğan’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.



Somaspor beraberliği yakaladı.

23.dakikada soldan Özcan’ın kullandığı duran topa çok iyi yükselen Yasin Abdioğlu, meşin yuvarlağı kaleci Emre’nin uzanamayacağı yere bıraktı:1-1

Etimesgut Belediyespor, 39.dakikada Maksut Taşkıran’ın attığı golle devreyi 2-1 önde tamamladı.

Somaspor’da son iki haftanın suskun golcüsü Yasin Abdioğlu 68.dakikada bir kez daha sahneye çıktı, kendinin ve Somaspor’un ikinci golünü kaydederek durumu eşitledi:2-2 Kalan dakikalarda gol girişiminde bulunan iki takımda çerçeveyi bulan vuruşlar yapamayınca müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.



Yine Başkent deplasmanındayız!

Somaspor bu sonuçla puanını 26’ya yükselttirken, fikstür gereği 17.hafta maçını da 11 Aralık Cumartesi günü Başkent deplasmanında Ankaraspor ile oynayacak.



Yasin Abdioğlu gol sayısını 13’e çıkardı

Etimesgut Belediyespor karşısında Somaspor‘a beraberliği kazandıran gollere imza atan Yasin Abdioğlu, bu sezon resmi maçlarda 13. kez ağları havalandırdı.

Teşekkürler Uğur Karadağ

Karşılaşmayı zor koşullara rağmen cep telefonundan naklen yayınlayan Somaspor Siyah İnciler taraftar kurucularından Uğur Karadağ‘a çok teşekkür ediyoruz. Süper ligde maç anlatan ve kem-küm eden sipikerleri dinledikten sonra Uğur Karadağ’ın ses tonu, her pozisyonun içerisinde oluşu ve diksiyonu ile bizlerden kocaman alkış aldı. Somaspor Siyah İnciler Taraftar Grubunu ve kendisini kutluyoruz..

16.Hafta Toplu Sonuçlar:

Etimesgut Bld 2-2 Somaspor
Çorum Fk 0-1 İnegölspor
Van Spor 2-2 Ankaraspor
Sarıyer 2-0 Niğde Anadolu
Turgutluspor 0-0 Sakaryaspor
Bodrumspor 1-1 Hekimoğlu Trabzon
Kahramanmaraşspor 4-0 Diyarbekirspor
Sivas Belediye Spor-Afjet Afyonspor
Serik Belediyespor 3-0 Ergene Velimeşe
Bayburt Özel İdare Spor 2-1 Adıyamanspor

17.Hafta Maçları:

Ankaraspor-Somaspor (11 Aralık Cumartesi Saat 13:00)
Adıyamanspor-Sarıyer
İnegölspor-Bodrumspor
Niğde Anadolu Fk-Çorum Fk
Hekimoğlu Trabzon-Van Spor Fk
Sakaryaspor-Serik Belediyespor
Diyarbekir Spor-Sivas Belediye Spor
Turgutluspor-Etimesgut Belediyespor
Ergene Velimeşe Spor-Kahramanmaraşspor
Afjet Afyonspor-Bayburt Özel İdare Spor



Bağlantılı Haberler;

Hem Başarılı Hem de Centilmen Bir Takımız
Oyun Olarak Yükselişteyiz
Etimesgut Bld.Spor 2-2 Somaspor
Etimesgut Belediyespor Maç Önü
Etimesgut Bld.Spor Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Somaspor 2-1 Etimesgut Bld.Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN