Süper Amatörde Haftanın Maçı: Acar-Karaelmas

Süper Amatörde Haftanın Maçı: Acar-Karaelmas

Karaelmasspor, Manisa Süper Amatör lig A-Grubu 13. haftasında yarın deplasmanda lider Kırkağaç Acar İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Manisa Süper Amatör Lig A grubunda haftanın maçı Kırkağaç Acar İdmanyurdu ile Soma Karaelmasspor arasında oynanacak..

İlker Çakır-Tevfik Elmas-Özkan Ceylan-Dilek Mert-Özgür Şen

Düdük Özkan Ceylan’da olacak

Kırkağaç Şair Eşref Stadı’nda saat 14:00’da başlayacak zorluk derecesi yüksek müsabakayı hakem Özkan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını Emirhan Durmaz ve Furkan Çıraklar yapacak. U.Yakup Olgar ise zorlu maçın gözlemcisi olacak.

Ligde son olarak sahasında son sırada yer alan Mecidiye Tarım Kredispor beraberliğinin ardından Acar İdmanyurdu’nun 5, ikinci sıradaki Altayspor’un 3 puan gerisine düşen sarı-siyahlılar, rakibini yenerek zirve play-off iddaasını sürdürmek istiyor. Teknik sorumlu Metin Şengül yönetimindeki Karaelmasspor, haftaya 25 puanla 3. sırada giriyor. Rakibi Kırkağaç Acar İdmanyurdu ise 31 puanla zirvenin en tepesinde yer aldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Soma’da oynanan müsabaka Yiğitcan Kesgin ve Ömer Faruk’un karşılıklı golleriyle 1-1’lik skorla bitmişti.(Foto ve geniş detaylara 👉 buradan bakabilirsiniz)

Yusufcan Çakmak

Karaelmasspor’da 1 eksik

Karaelmasspor, Acar İdmanyurdu deplasmanında 1 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-siyahlılarda geçen hafta Mecidiye Tarım Kreddispor maçında kırmızı kart gören Yusufcan Çakmak müsabakada forma giyemeyecek.

Bekir Şahan (14 numara)

Bekir Şahan forma giyecek

Öte yandan Turgutalpspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Bekir Şahan‘ın yarınki Acar İdmanyurdu maçında oynaması bekleniyor.

Baran Sönmez: ”Her maç içeride de dışarıda da galibiyet için oynuyoruz, bu maçta da aynı şekilde galibiyet için oynayacağız.”

Lider takımın hocası Baran Sönmez, her maç maç içeride ve dışarıda kazanmaya odaklı bir futbol sergilediklerini belirterek şunları söyledi: ”Sezon başından bu zamana kadar oyuncularıma belirlediğimiz hedef doğrultusunda çalışmalarımızdan kesinlikle taviz vermeyerek, çok çalışarak belli bir seviyeye geldik. Şampiyonluğa oynamak kolay bir hadise değil. Sonuç olarak şampiyonluğa oynuyorsanız herkes rakibiniz, sahada, havada yağmurda, çamurda sonuç olarak herkesi yenmek zorunda ve mücadele etmek zorundasınız, bahaneniz olamaz. Hafta sonu oynayacağımız takım Soma 301 Karaelmasspor takımı da iyi oyunculardan kurulu, yönetimiyle, teknik heyetiyle, takımıyla çok ciddi anlamda bu işi isteyen saygı duyulması gereken bir ekip..Biz hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp Kırkağaç sevdalılarıyla birlikte bu maçtan da alnımızın akıyla çıkmak için elimizden geleni değil, daha fazlasını yapıp galip gelmek istiyoruz.”Saygılar

Metin Şengül: ”Çok güzel, çok çekişmeli bir maç olacak.”

Rakipleri Kırkağaç Acar İdmanyurdu’nun ligde iyi bir konumda olduğunu vurgulayan Karaelmasspor teknik sorumlusu Metin Şengül, ‘’ Geçen hafta Mecidiye Tarım Kredispor önünde beklemediğimiz puan kaybından sonra bundan sonraki maçlarımız bizim için çok daha önemli hale geldi. Bu haftaki rakibimiz ligde oynadığı son 4 maçını da kazanmış durumda, sahasında taraftarı önünde oynayacak. Çok güzel, çok çekişmeli bir maç olacak. Biz hedefimize ulaşmak için her maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Kırkağaç maçıyla birlikte iyi oyun ve güzel bir sonuçla sahadan ayrılıp yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda tamamladık.’’dedi.

12.Hafta Puan Durumu

Manisa Süper Amatör Puan Durumu
Manisa Süper Amatör Puan Durumu

13.Hafta Maçları

Gördes Bld-Koldere
Saruhanlı Bld-Bakır GB
Halitpaşa Bld-Kırkağaç Altay
Mecidiye Tarım-Kayalıoğluspor
Kırkağaç Acar İdman-Karaelmasspor

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN