Süper Amatör’de A ve C-grubuna 1 Haftalık Mola

Süper Amatör’de A ve C-grubuna 1 Haftalık Mola

Manisa Süper Amatör Küme Ali Kaya 2023-2024 sezonunun A ve C-grubunda ilk yarısı 9. hafta maçlarıyla tamamlanırken, takım sayısı fazla olan merkez grubu bu hafta sonu oynanacak maçlarla sona erecek.

Merkez grubuna göre takım sayısı az olan A ve C-grubuna bir haftalık devre arası molası verildi. Söz konusu gruplarda maçlar bir haftalık aranın ardından yeniden başlayacak. İlk devre maçlarını bu hafta sonu tamamlayacak olan merkez grubunda ise maçlara ara verilmeden devam edilecek.

İlk yarının ardından A ve C-grubu

Manisa Süper Amatör Küme A-grubunda toplam 212 golün atıldığı ilk devre maçları sonunda 22’şer puanlı iki takım Kırkağaç Altayspor ve Kırkağaç Acar İdman zirveyi paylaşırken, Saruhanlı Belediyespor 20 puanla üçüncü, Karaelmasspor ise 18 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Düşme hattında ise 7’şer puanlı Koldere FK yedinci Halitpaşa Bld.Spor sekizinci, 5 puanlı Bakır GB dokuzuncu, 4 puanlı Mecidiye Tarım Kredispor son sırada yer aldı.

Alaşehir Bld.Spor rahat

119 golün atıldığı C-grubunda 25 puanla namağlup durumdaki Alaşehir Belediyespor devreyi en yakın rakibi Salihli Belediyespor’un 5 puan önünde lider tamamladı. Grupta Salihli Belediyespor 20 puanla ikinci, Kulaspor 19 puanla üçüncü, Selendi Belediyespor ise 18 puanla dördüncü sırada yer aldı.
Düşme hattında ise ligden ihraç edilen Tepeköyspor ile beraber bir alt lige düşecek takımlar arasında 4 puanlı Killik Belediyespor, 6 puanlı 1984 Salihlispor ve 7 puanlı Kapancıspor lig’de korkulu rüya görecek takımlar arasında yer aldı.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN