Süper Amatör Lig’de Maçlar Ertelendi

Süper Amatör Lig’de Maçlar Ertelendi

Manisa Süper Amatör Lig‘de bu hafta sonu başlanması geren müsabakalar Merkez grubu hariç diğer gruplarda karşılaşmalar oynanmayacak.

Bayram ve Takım Sayısı

Gerekçe olarak, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı prova ve kutlamalarının yanısıra diğer gruplara göre merkez grubunda takım sayısı fazla olduğu için 4-5 Kasım tarihlerine ertelendiğini aldığımız duyumlar arasında.

Duyumlar !

Sizlere konuyla ilgili verdiğimiz bilgi tamamen aldığımız duyumlardan ibarettir! ”Duyum” derken; daha önce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Resmi internet sitesinden her türlü sağlıklı bilgiye ulaşabiliyor idik. Ancak gel gör ki; yaklaşık bir aydır; Haftalık Bülten-Fikstür-Alt Yapı Maçları-Puan Durumları Vs vs. yayımlanmadığı için bizlerin olduğu kadar sporseverler de gelişmelerden bihaber! Umarız ASKF konuya duyarlı davranıp bir an önce sporseveleri bilgilendirir.

Merhaba Süper Amatör Lig
Karaelmasspor-Alaşehir Bld.Spor hazırlık maçı

Karaelmasspor-Alaşehir Bld.Spor

Maçların bir hafta sonrasına ötelenmesinin ardından bu haftayı boş geçmek istemeyen Karaelmasspor , C-grubunun şampiyonlukta iddalı takımlarından Alaşehir Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma 28 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da Linyit Stadında oynanacak. Daha önce iki takım arasında Alaşehir’de oynanan hazırlık maçı 3-1 Alaşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.(detaylara 👉 buradan bakabilirsiniz)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN