Süper Amatör Lig A Grubunda Maçlar Sona Erdi

Süper Amatör Lig A Grubunda Maçlar Sona Erdi

Manisa Süper Amatör ligi A grubunda 2023-2024 normal sezonu bugün oynanan Soma 301 Karaelmas Spor-Kırkağaç Altayspor maçıyla sona erdi.

18 haftalık lig maratonunun ardından 2 Kırkağaç ekibi Acar İdmanyurdu ve Altayspor gruplarını ilk iki sıra tamamlayarak play-off maçları oynamaya hak kazandılar.

Somamızın Süper Amatördeki temsilcisi Soma 301 Karaelmasspor‘un 29 puanla 5.sırada tamamladığı grupta Mecidiye Tarım Kredispor ve Halitpaşa Belediyespor 1.amatör lige düştü.

Karaelmasspor 1-3 Altayspor

İlk defa bu sezon yer aldığı Süper Amatör Ligde 18 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 29 puanla 5.sırada yer alan sarı-siyahlı ekibimiz, ligin ilk yarısında deplasmanda 4-1 mağlup ettiği Kırkağaç Altayspor ile karşı karşıya geldi.

Linyit Stadı’nda oynanan maçta sahada genç oyuncularla yer alan Elmas, play-off’da mücadele edecek güçlü rakibine 3-1 mağlup oldu.

Ali Tunçer, Y.Emre Yüce ve Oğuz Kılınç hakem triosunun yönetim gösterdiği maçta konuk ekibi galibiyete taşıyan golleri Ümit Yılmaz, Oğulcan Kesgin kk ve Erdal Alıcı kaydetti. Karaelmasspor’un tek golünü ise Emre Ocak attı.

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: Ali Tunçer-Y.Emre Yüce-Oğuz Kılınç
KARAELMASSPOR:Doğaner-Efe-Hamza-Hüseyincan-Oğulcan-Bekir-Barış-İlyas-Egehan-Emre-A.Kocabaş
YEDEKLER:A.Berke, Ahmet,Yiğit, A.Osman, M.Umut, Yusuf, Furkan, Emrehan, Yusufcan, M.Özcan
YÖNETİCİ:Kamil Karakum

ALTAYSPOR:Kubilay-Hamza-Emirhan-İlkay-Barış-Ümit-Öncel-Okan-Özgür-Kerim-Erdal
YEDEKLER:M.Alper, M.Eyüp, M.Alnıdelik, M.Can, Muhammet, İsmail, Erol, Hayrettin, Burak, Bayram
TEKNİK SORUMLU:Cumhur Oktav
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:dk.3 Ümit Yılmaz, dk.18 Oğulcan Kesgin kk ve dk.54 Erdal Alıcı (Kırkağaç Altayspor), dk. 58 Emre Ocak (Karaelmasspor)

Başarılar Acar ve Altay

Grupta rakiplerine üstünlük sağlayıp, ilk iki sırayı alan ve play-off maçları oynamaya hak kazanan Kırkağaç Acar İdmanyurdu ile Kırkağaç Altayspor‘a play-off maçlarında başarılar dileriz.

Soma 301 Karaelmasspor

Teşekkürler Elmas

Bu sezon yer aldığı Süper Amatör Lig’de sarı-siyahlı ekibimiz sezonu 29 puanla 5. sırada tamamladı. İlk defa yükseldiği bu ligde, sanki yıllardır bu ligin tozunu yutuyormuşcasına rahat ve belirlediği hedef doğrultusunda futbolunu oynayan, 2 ve 3.haftaları zirvede tamamlayan Karaelmassporumuz, geçen sene 1.amatör ligde gösterdiği müthiş performansı bu sezonda birçok maçta yine ortaya koydu.

Sezon içerisindeki yaşanan oyuncu sirkilasyonu ve sakatlıklar yüzünden hiç hesapta olmayan puanlar kaybedilse de ligde kalmayı başardılar. Karaelmas, 18 haftalık maç trafiğinde Soma’lı spor severlere ayrı bir heyecan getirdi. Önümüzdeki sezon futbola susamış yönetim ile birlikte ligin dişli ekiplerinden biri olacaklarının sinyallerini verdiler. Sarı-siyahlı camiaya her şey için teşekkür ederiz..

HABER:Atlas Elmas

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN