Süleymanlı Hükmen Mağlup, Zirve El Değiştirdi

Süleymanlı Hükmen Mağlup, Zirve El Değiştirdi

Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığında yayınlanan bildirgeye göre Medar Gençlerbirliği karşısına 9 kişiden az kadroyla çıkan Süleymanlı Bld.Spor 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Oyuncu sayısı yeterli olmadı!

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar grubunda 6 Ocak 2024 tarihinde saha şartları olumsuzluğu nedeniyle hakem ekibi tarafından tatil edilen Süleymanlı BelediyesporMedar Gençlerbirliği müsabakası bugün (salı) saat 15:00’da oynanacaktı. Maç saatinde ev sahibi Süleymanlı Bld.Spor’un verdiği Esame listesinde yeterli oyuncu sayısı olmadığı için maçın hakemi Tahir Saraç tarafından tatil edildi.

Manisa 1.Amatör Puan Durumu

Bu sonuçla maç eksiği ile ikinci sırada olan Medar Gençlerbirliği 3-0 hükmen galip geleceği için 1 puan farkla liderliğe yükseldi.

U18 Ligi Kırkağaç Acar İdman 0-5 Medar Geçlerbirliği

Öte yandan Medar Gençlerbirliği U18 takımı bugün Kırkağaç deplasmanında Acar İdmanyurdu U18 takımını 5-0 mağlup etti.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN