Süleymanlı Bld.Spor’dan Liderlik Mesaisi

Süleymanlı Bld.Spor’dan Liderlik Mesaisi

Süleymanlı Belediyespor, geçen hafta sahasında Turgutalpspor ile karşılaştığı  ve  1-1 biten maç sonucunda puanını 19’a çıkarak  liderliğini devam ettirdi.

Süleymanlı Belediyespor 2. Başkanı Recep D Oral yaptığı basın açıklamasında;  ”Geçen hafta sahamızda oynadığımız maç sonucunda aldığımız beraberlik şampiyon olma yolundan bir şey kaybettirmemiş olup, lider olarak başladığımız sezonda, yine lider olarak devam ediyoruz.” 

”Süleymanlı Bld.Spor olarak futbolcularımızın moralleri yerinde,  yaptığımız antrenmanlar da futbolcularımız gayet disiplinli ve özverili şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Moraller yerinde olduğu zaman daha iyi çalışma ortamı yaratmış oluyoruz.  İyi bir antrenman haftası geçiriyoruz, herkes bu şampiyonluğun geleceğine gönülden inanıyor. Bu Pazar sahamızda Karabulut spor ile saat 14.00 de karşılaşacağız.”

”Her zaman olduğu gibi bu maça yine 3 puan parolası ile çıkacağız. Rakibimizde üç puan parolası ile sahaya çıkacaktır.  2. yarının bu ilk maçında yolumuza lider olarak devam etmek istiyoruz, rakiplerimizi  asla küçümsemiyoruz, bu ligde mücadele eden her takım şampiyonluk parolası ile yola çıkmaktadır. Seyircilerimiz ve saha avantajını iyi kullanacağımıza inanıyorum.  İlk yarıyı kayıpsız bitirdik, ikinci yarıya 3 puan alarak avantajlı başlamak  istiyoruz ve bunu inşallah başaracağız. Ben bu maçta inanıyorum ki; oyuncularıma da güveniyorum, kendime de ekibime de güveniyorum. 3 puanı alıp biz yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Haber-Foto:Şeref Öksüm

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN