Süleymanlı Bld.Spor Basın Açıklaması

Süleymanlı Bld.Spor Basın Açıklaması

“Dipsiz kuyuda ADALET aramak”

HABER: Şeref Öksüm

Bizler, SÜLEYMANLI SPOR  Yönetimi, Futbolcuları, ve Teknik Heyeti olarak  takımımıza her şartta ve zeminde sahip çıktık sonuna kadar da çıkacağımızı buradan Kamuoyuna duyurmak istiyoruz.

Bu yapılanları ve yaşananları hiçbir zaman hafızamızdan çıkarmayacağız! Doğru her zaman için tekdir. Sanmayın ki bugün kulübümüze verilen cezaları ve yapılanları unutacağız. Süleymanlı spora karşı oynanan oyunların yalan ve yanlışlığı elbette ortaya çıkacaktır, ama zaman sizi affetmeyecektir.
Bize yaşatılan bu sıra dışı ceza olayını asla unutmayacağız.

Saha, zemin, renkler, hiç fark etmeksizin maçları yönetmek için çıkan futbol hakemleri , peşin hükümlülük yerine, herkese aynı derecede tarafsız ve adil uygulanmasının, öncelik taşımasına inanarak düdük çalmalıdır.

Bundan böyle Yönetim olarak maçlarımızı görüntüleyerek, kayıt altına alacağız. Hiçbir kulübümüze karşı bize yakışmayacak şekilde kin ne nefret duyguları beslemedik, beslemiyoruz.
Tüm rakiplerimize Süleymanlı spora yakışır şekilde eşit mesafede olup, sadece kalan maçlarımıza bakacağız.

Şampiyonluk yolunda bize karşı yıldırma hareketlerini hazırlayanlar bir gün muhakkak vicdan azabı ile bu çukurda kendileri kaybolacaklardır. YILMADIK, YILMAYACAĞIZ!


Bundan böyle Süleymanlı spor olarak dürüstlük ve iyi niyet kuralları içerisinde FAİR PLAY kurallarına uygun olarak sahada mücadelemizi yapıp, düşeceğimiz olası haksız durumlarda kanuni yasal yollara başvurarak arayacağımızı, emeğimizin ve alın terinin kaybolmasına asla müsamaha göstermiyeceğimizi, futbol severlere saygı ve sevgilerimizi sunarız

SÜLEYMANLI SPOR KULÜBÜ

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN