Süleymanlı Bld.Spor 2-4 Akhisar 1922 Spor

Süleymanlı Bld.Spor 2-4 Akhisar 1922 Spor

Süleymanlı Bld.Spor namağlup çıktığı maçda Akhisar 1922 Futbol kulübü karşısında bu ünvanını yitirerek seyircilerine saç baş yoldurttu.

HABER-FOTO:Şeref Öksüm


Maça sakatlıklarından dolayı iki as kadrosundan eksik olarak başlayan Süleymanlı sporda büyük bir motivasyon eksikliği daha maçın ilk yarılarından itibaren göze çarpmaya başladı.

Oyuna rakip spor karşısında sanki namağlup ünvanını yitirmememek üzere kuran bir takım görüntüsü göze çarpıyordu. Süleymanlı Bld.Sporun panik havasından istifade erden Akhisarspor 1922 maçın 21 dakikasında 8 numaralı Orhan Arsoy topu kalecinin sağından filelere göndererek durumu 0-1 yapan gölü filelerle buluşturdu.

Ne olduğunu anlayamadan şaşkınlığını üzerinden atamayan Süleymanlı sporun kalesi bu golden 18 dakika sonra tekrar 5 numaralı Göksel kornerden gelen topu düzgün bir vuruşla 0-2 yapan gölü Süleymanlı ağları ile buluşturdu.

Seyircilerin büyük desteğini alan futbolcular 45+1 de Halil Akdoğan ile ilk gölü bularak durumu aynı zamanda 1-2 yapan en sahibinin golünü atarak aynı zamanda ilk yarının son düdüğü de çalınmış oldu.

2 yarıda fazla değişikli yapmadan oyuna başlayan ekipte ev sahibini Süleymanlı spor oyun düzenini biraz daha oturtarak Akhisar kalesinde etkili olmaya başladı ancak ani gelişen kontratakta 7 numaralı Enes Bayraktar Erayın nefis ara pası ile durumu 1-3 yapan gölü attı.

Aradaki farkı 2’ye çıkaran Akhisarspor 1922 maçın 82 dakikasında kalecinin büyük hatasını affetmeyen 4 numaralı Umut durumu 3-2 yaptı, bu golden sonra en azından beraberlik hayali kuran Süleymanlı spor rakip takımın 89 dakikasında Süleyman Çakılın ara pasını iyi takip eden Ozan Yılmaz skoru 2_ 4 yapan golü atarak aynı zamanda maçın sonucunu da tayin etmiş oldu.

Maç başlamadan önce Gazeye Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz pankartı ile çıkarak büyük takdir topladı. Aynı zamanda maça 1 dakikalık saygı duruşu ile başlandı.

Maç sonucu saha içi ve saha dışı olaylarda göz altına alınanlar oldu, Jandarma görevlilerinin saha içinde sıkmış oldukları biber gazı büyük tepki topladı, saha içerisinde ve türbinde bu gazdan etkilenen gerek seyirci gerek futbolcular bu duruma büyük tepki gösterirken bu olayların büyümesi üzerine ilave kolluk görevlileri stada intikal ederek taraftarları dağıtmada büyük zorluk çektiler.

Bu arada rakip taraftarların seyircileri tel örgünün kenarından Süleymanlı spor futbolcularına sözlü olarak saldırması sonucu ortaya çıkan kavganın fitilinin ateşlemesinde büyük rol oynadı, oysa maçın orta hakemi ilk 45 dakikanın bitiminden sonra tel örgü tarafından gelen futbol adına yakışmayan sözleri kolluk görevlilerine bildirmesine rağmen bu sayının yetersiz oluşu ancak saha içerisindeki bazı futbolcu ve yöneticilerin iyi niyeti ile durdurulmuş olsada bunun her zaman aynı şekilde sonuçlanmayacağının ilgililerin bilmesi lazımdır.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN