Süleymanlı Belediye Spor 2-4 Karaelmas Spor

Süleymanlı Belediye Spor 2-4 Karaelmas Spor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubunda mücadele eden Karaelmas Spor, ligin 11. haftasında son haftaların formda takımı Süleymanlı Belediye Spor’a konuk oldu.

Karaelmas Spor kendisi gibi 17 puana sahip olan Süleymanlı Belediye Spor’u ilk yarısı 1-1 biten ve 60 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta 4-2 mağlup etti.

Gökhan Özkan, Alper Kara ve Kadir Genç hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Karaelmas Spor’u farklı galibiyete taşıyan golleri; 7.dakikada Özkan Kalman, 55 ve 75.dakikalarda Emre Gürkal,  90+.dakikada ise Devran Gezgin kaydetti.

Sarı-siyahlı ekibimizde M.Alp Durhan, 1.dakikada Süleymanlı Belediye Spor’un kullandığı penaltı atışında gole izin vermedi. 30.dakikada ise Mehmet Alnıdelik ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Süleymanlı Belediye Spor galibiyeti ile 20 puana yükselen Karaelmas Spor, 11.haftayı 20 puan ve bir maç eksiğiyle; zirvede 25 puanla lider Turgutalp Spor ve bir maç eksiği bulunan 22 puanlı Akhisargücü’nün ardından üçüncü sırada tamamladı.

İlk maçta Karaelmas Spor fark atmıştı

Karaelmas Spor, ligin ilk yarısında sahasında oynadığı maçta Süleymanlı Belediye Spor’u; Emre Gürkal (2), Kadir Balcı, Özcan Kalman, Devran Gezgin ve Kazım Kambur’un golleriyle 6-0 mağlup etmişti. Maçın geniş detaylarına ve resimlerine buradan bakabilirsiniz!

Sarı-siyahlılar, 12.hafta maçında ligin son sırasında yer alan Hamidiye Doğanaltı Eylül Spor’u sahasında konuk edecek. 17 puanda kalan ve dördüncü sırada kalan Süleymanlı Belediye Spor ise Gölmarmara Spor ile, Sazoba sahasında karşı karşıya gelecek..



11. Hafta Toplu Sonuçlar

Hamidiye 1-5 Selçiklispor
Sazobaspor 2-5 Medar GB
Gölmarmaraspor 2-3 Akhisargücü (yarıda kaldı)
Karabulutspor 0-3 Turgutalpspor
Süleymanlı Bld 2-4 Karaelmasspor

11.Hafta Puan DurumuMANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

12. Hafta Maçları

Medar GB-Karabulutspor
Karaelmasspor-Hamidiye
Selçiklispor-Sazobaspor
Akhisargücü-Turgutalpspor
Gölmarmaraspor-Süleymanlı Bld

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN