Şükrü Ustalar: 60 Yaşın Güzelliği

Şükrü Ustalar: 60 Yaşın Güzelliği

Dikili 14 Eylül Masterlerin ‘in defans oyuncusu Şükrü Ustalar, 60 yaşında olmasına rağmen oynadığı futbol ile gençlere örnek oluyor.

Yıllarca Soma Sotesspor formasını başarıyla terletmiş Şükrü Ustalar, ilerlemiş yaşına rağmen çok sevdiği futboldan bir türlü kopamıyor.

şükrü ustalar

Dün, Soma’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Master Futbol turnuvasında Linyit Masterlere karşı Dikili 14 Eylül Masterler formasını giyen Ustalar, oynadığı futbolla bizleri kendine hayran bıraktı.

DİKİLİ 14 EYLÜL MASTER

Dikili Masterlerin her türlü turnuvasında forma giyen Şükrü Ustalar, “Futbolu çok seviyorum. Bu nedenle sahalardan bir türlü kopamıyorum. Spor yaptığım için kendimi hala genç hissediyorum. Sağlığım elverdiği sürece futbol oynayacağım.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN