Sportif Yetenek Taramasında Başarı Gelmeye Başladı

Sportif Yetenek Taramasında Başarı Gelmeye Başladı

Sportif Yetenek Taraması Ve Spora Yönlendirme Projesi Kapsamında Eğitim Gören Sporcularımızdan Başarı Gelmeye Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanarak yürürlüğe giren iş birliği protokolü kapsamında 81 il ve ilçelerinde gerçekleştirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi ile sporda yetenekli çocuklar tespit edilerek, yetenekli oldukları branşlarda yetiştiriliyor.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Soma Sportif Yetenek Taramasında Başarı Gelmeye Başladı

Sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi kapsamında ilk grupta seçilerek yetenek tespiti yapılması sonrasında Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Badminton Antrenörü Ümit Özdoğan antrenörlüğünde devam eden eğitimlere katılan sporcularımız Simay Girgin ve Ali Cemal Girgin 04.12.2021 tarihinde 45 sporcunun katılımıyla  Manisa Merkez’de yapılan  24 Kasım öğretmenler günü turnuvasında kendi yaş guruplarında (11 Yaş) tek bayanlar ve tek erkekler kategorisinde 1. olarak kısa sürede başarı elde etmişlerdir. Sporcularımızı ve başarılı çalışmalarından dolayı antrenörümüz Ümit Özdoğan‘ı tebrik ederiz.



Soma Sportif Yetenek Taramasında Başarılar Gelmeye Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN