Sotesspor’un Kader Haftası!

Sotesspor’un Kader Haftası!

Manisa 1.Amatör Küme B-grubunda haftanın en ilginç maçı 35 puanla üçüncü ve dördüncü sıraları paylaşan Süleymanlı Belediyespor ve Sotesspor arasında oynanacak.

Galip gelen takımın, 1 ve 2.sırayı paylaşan takımların galip gelmeleri halinde en kötü Play-Off şansını son haftaya taşıyacağı, mağlup olan takımın ise son hafta prestij maçı oynayacağı ortada..

İşte böyle bir maç; Saruhanlı İlçe Stadında 4 Mart Pazar günü saat 14:00’de oynanacak. Karşılaşmayı Cemalettin Gündoğdular, Ahmet Massa ve Gökhan Özdemir hakem triosu yönetecek..

Gruptaki diğer karşılaşmaların programı şöyle:

Akhisar Yıldırımspor-Halitpaşa Belediyespor
Kayalıoğlu-Karabulutspor
Hacırahmanlı-Gördes Güneşlispor
Saruhanlı Yılmaz-Akhisar Çağlayan

Son hafta maçları:
Sotesspor-Saruhanlı Yılmazspor
Gördes Güneşlispor-Kayalıoğlu
Karabulutspor-Akhisar Yıldırımspor
Halitpaşa Belediyespor-Süleymanlı Belediyespor
Paşaköyspor-Hacırahmanlı

somada spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN