Sotesspor’a Paşa Tokadı!..

Sotesspor’a Paşa Tokadı!..

Manisa 1.Amatör Küme B-grubunda zirve için mücadele eden Sotesspor, 17.hafta maçında alt sıralarda yer alan Paşaköyspor deplasmanında 6-2’lik mağlubiyetle rakibinden adeta ”paşa tokadı” yedi.

Sotesspor’lu futbolcular, Paşaköyspor’un puan cetvelinde 13 puanla sondan ikinci sırada yer almasını ”Paşaköyspor’un konumu belli sondan ikinci sırada çıkar 5 atar şov yapar” düşüncesi ile maça çıkmış besbelli.

Eminim ki Recep hoca, karşılaşma öncesinde ”beyler rakibi kesinlikle hafife almıyoruz. Kafadaki takımları nasıl ciddiye alıp oynuyorsak, bugünkü rakibimizle de aynı ciddiyette oynamamız lazım” demiştir.. Bu uyarıları bizde yıllarca futbolculuk geçmişimizde hocalarımızdan çok duymuştuk. Zira bizlere ne kadar ciddi uyarılar yapılsa da biz çıkar bildiğimiz okurduk.. Ve rehavetin sonunda da sahadan başımız eğik ayrılırdık..Eminim maç sonrası futbolcu kardeşlerimin mazeretleri çoktu!

Çok rüzgar vardı, istediğimiz oyun anlayışını sahaya yansıtamadık!

Hakem çok kötüydü, haksız penaltı verdi!

Saha berbattı.vs vs.. Bu tür mazeretlerin arkasına sığınmamalı..

Sotesspor’lu futbolcuların kaliteleri ortada üstelik aldıkları puanlar da onların kalitelerini ortaya koyuyor..Paşaköyspor özelinde durum şunu gösterdi. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Hırs, azim ve istekle mücadele edip futbolun gerekliliklerini yerine getirmez isen ilave olarak ta rakibi hafife alırsan sahadan hüsranla ayrılırsın(!)

Neyse ki grupta zirveyi zorlayan Kayalıoğluspor ve Süleymanlı Belediyespor’un mağlup olmaları bi nebze farklı mağlubiyetin üzüntüsünü hafifletti..

Mavi-beyazlı futbolcu kardeşlerim, Paşaköyspor maçından ders almalı ve bu hafta sonu oynanacak olan Hacırahmanlıspor maçına 90 dakika maça asılan, istekli, arzulu ve coşkulu bir futbol sonrası galip gelerek hem zirve yarışını sürdürecek hemde Paşaköyspor maçının yaraları sarılmış olacak.. Ben buna inanıyorum..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN