Sotesspor Okçuluk, Balıkesir’den Madalya İle Döndü

Sotesspor Okçuluk, Balıkesir’den Madalya İle Döndü

Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı, 26 Eylül Pazar günü Balıkesir’de gerçekleşen 5.Geleneksel Kamp ve Okçuluk yarışmasında 3 madalya ile döndü.

Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı, yarışmaya 17 yaş üstü Büyük Erkeklerde, Mustafa Can Bircan, Halil İbrahim İlhan, Uğurcan Artma ve Yıldız Bayanlarda Aleyna Durmaz ve Fatma İkra Şengül ile toplam 5 sporcuyla katıldı. Oldukça zorlu geçen yarışmalar sonunda Soma Sotesspor Okçuluk Takımı, Soma’ya 3 madalya ile dönmeyi başardı.

Yıldız Kızlar Puta 30 m. Koşusunda Aleyna Durmaz 1.cilik

Madalya Dağılımı Şöyle;

Yıldız Kızlar Puta 30 m. Koşusunda Aleyna Durmaz 1.cilik
Yıldız Kızlar Puta 30 m. Koşusunda Fatma İkra Şengül 3.cülük
Büyük Erkekler de Puta 40 m. Koşusunda Mustafa Can Bircan 3.cülük madalyası aldı.

Adana Yarışmalarında Boy Gösterecekler

Katıldıkları her yarışmada başarılar elde eden Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı, 15-16-17 Ekim tarihleri arasında Adana da gerçekleşecek olan Ruz-İ Kasım Koşusu yarışmalarda madalya için boy gösterecekler. Yarışmaya Halil İbrahim İlhan, Mustafa Can Bircan, Uğurcan Artma ve Aleyna Durmaz katılacak..

Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı ile ilgili tüm haberlere buradan bakabilirsiniz.SUAT GÜNDOĞAN

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN