Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı Madalya Geleneğini Sürdürdü

Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı Madalya Geleneğini Sürdürdü

Manisa’nın Gördes İlçesinde Şehit Makbule Hanım anısına, 1.Geleneksel Türk Okçuluğu yarışması düzenlendi. Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı, Soma’ya madalya ile döndü.

Gördes İlçe Stadında düzenlenen yarışmaya, Manisa il ve ilçelerinden toplam 80 sporcu katıldı.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Yarışmaya Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımı adına katılan sporcularımız bir birincilik, iki üçüncülük ve birde dördüncülük ederek madalya kazanma alışkanlığını sürdürdü.



Fatma İkra Şengül

4 Aralık Cumartesi günü, Gördes’te düzenlenen Şehit Makbule hanım 1.Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında Büyük Erkekler de Mustafa Can Bircan 1.ci, Halil İbrahim İlhan 3.cü, Genç Kızlarda Fatma İkra Şengül 3.cü ve Aleyna Durmaz 4.cü oldu.

sotes okçuluk gördes

Katıldıkları her yarışmada Soma’ya madalya ile dönen Soma Sotesspor Gençlik Kulübü Okçuluk Takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN