Sotesspor Galip, Somaspor Berabere..

Sotesspor Galip, Somaspor Berabere..

Manisa Amatör Küme U-17 ligi C-grubunda yer alan Somaspor, Linyit Stadında konuk ettiği Akhisar Yıldırımspor’ la 2-2 berabere kaldı.

Bir diğer temsilcimiz Sotesspor ise, deplasmanda Gördes Güneşlispor ‘u 5-0 mağlup etti.

SOMASPOR 2-2 AKHİSAR YILDIRIMSPOR
Somaspor, Linyit Stadında konuk ettiği Akhisar Yıldırımspor ile 2-2 berabere kaldı. Somaspor’un gollerini Orhan Durdu ve Arda Yağız kaydetti. Konuk Akhisar Yıldırımspor’un gollerini ise; Selçuk Suluoğlu ve Arda Güler attı.

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Y.Emre Çifçi-Sertaç Erşahin-Efe Erdoğdu
SOMASPOR:Emircan-Fahri-Emre-Ramazan-Arda-Tugay-Orhan-Emrullah-İbrahim-Gürkan-A.Burak
YEDEKLER:Mert,Görkem,A.Yavuz,Dersim,Galip,Cuma,Halit
TEKNİK SORUMLU:Kadir Bilir

AKHİSAR YILDIRIM:Hakan-Emre-Selçuk-Salih-Veysel-Göksun-Birand-Emre-Arda-Mustafa-Süleyman
YEDEKLER:Doğukan,Süleyman,Batuhan,Şahin,Mehmet,Emir,Umut
TEKNİK SORUMLU:Yücel Dalmış
GOLLER: dk.32 Selçuk Suluoğlu, (Akhisar Yıldırım), dk.36 Orhan Durdu (Somaspor)
GÖRDES GÜNEŞLİSPOR 0-5 SOTESSPOR
Gördes Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanan karşılaşmada sahaya; Mehmet-Mertcan-Samet-Furkan-Harun-Burak-Barış-Baran-Yunus-Deniz ve Emre on biri ile çıkan Sotesspor, rakibini Emre (2), Yunus,Deniz ve Furkan’ın golleriyle 5-0 mağlup etti.





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN