Sotes Spor’dan 8 Gollü Galibiyet

Sotes Spor’dan 8 Gollü Galibiyet

Manisa Amatör U16 Yerel Lig Akhisar Grubunda Karaelmas ile Sotes Spor arasında oynanan yerel derbide Sotes Spor’dan 8 gollü galibiyet çıktı

Linyit Stadı’nda oynanan ve 9 gollü maçı hakem Ramazan Güçlü yönetti. Güçlü’nün yardımcılıklarını ise Kerem Tovka ve İhsan Açıcı yaptı.

Maça fırtına gibi başlayan ve Karaelmas Spor karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sotes Spor, golcüsü Efe Emre Öztürk’ün yıldızlaştığı karşılaşmada sahadan 8-1 galip ayrılarak play-off’lar için çok büyük avantaj yakaladı.

Gol Perdesini Efe Açtı, Batuhan Sarıkuzu Kapadı

Sotesspor gol perdesini 9.dakikada Efe Emre Öztürk ile açtı. Üstün oyununu maçın geneline yayan mavi şimşekler, dk.33 ve 40 Efe Emre Öztürk, dk.55 ve 73 Mehmet Akif Ersoy, dk.16 Muhammet Akif Karakoç, dk.40+2 Gökhan Görmüş ve dk.75 Batuhan Sarıkuzu’nun golleriyle Soma derbisinden 8-1’lik skorla ayrılmasını bildi. Maçta Karaelmas Spor’un tek golünü ise dk.70’te Ahmet Asar Kaya kaydetti.

Gün Sotes Spor’un Günüydü!

Mavi-beyazlı takım Sotes Spor’un, gün içerisinde Kırkağaç Acar İdmanyurdu‘nu 5-1 mağlup eden U14’lerden sonra U16’larında almış olduğu 8-1’lik galibiyet camiayı bir hayli sevindirdi.

Karaelmas Spor 1-8 Sotes Spor

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER: Ramazan Güçlü-Kerem Tovka-İhsan Açıcı
KARAELMAS SPOR: Ali-Süleyman-Yiğit-Şeref-A.Talha-A.Asar-M.Şen-A.Tarık-M.Umut-Mustafa-Berkay
YEDEKLER: Gökdeniz, Ataberk, Bedirhan, Yaşar, Berat, Al İihsan
TEKNİK SORUMLU:Levent Analı

SOTES SPOR: Sabri-Emre-Alperen-Aziz-Yiğit-Mehmet-Emirhan-Muhammet-Efe-Gökhan-Kayıra
YEDEKLER: Kaan, Batuhan, Samet, Alihan, Ali
TEKNİK SORUMLU: Recep Duran
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.9, 33 ve 40 Efe Emre Öztürk, dk.55 ve 73 Mehmet Akif Ersoy, dk.16 Muhammet Akif Karakoç, dk.40+2 Gökhan Görmüş, dk.75 Batuhan Sarıkuzu (Sotesspor), dk.70 Ahmet Asar Kaya (Karaelmas Spor)

NOT: Tüm alt yapı maçlarına  şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN