Sosyal ve Güvenlik 2’de 2 Yaptı

Sosyal ve Güvenlik 2’de 2 Yaptı

Ege Linyitleri İşletmesinin düzenlediği Birimler Arası Futbol Turnuvasında, 1.hafta Sosyal İşler-Labaratuvar 2 ve Güvenlik-Deniş Atölye maçlarıyla geride kaldı.

Azot Çim Sahasının ev sahipliği yaptığı ve filelerin 12 kez havalandığı karşılaşmalarda, A-Grubun da Güvenlik, Deniş Atölye’yi 4-3, C-grubunda ise Sosyal İşler Labaratuvar 2’yi 5-0 mağlup etti.

Sosyal İşler 5-0 Labaratuvar 2

Günün ilk karşılaşması C-grubunda ilk maçında Mali İşler’i 5-1 mağlup eden Sosyal İşler ile, Işıklar Atölyesi ile 3-3 berabere kalan Labaratuvar 2 takımları arasında oynandı. Çeyrek final için büyük önem arz eden karşılaşmada, gülen taraf 5-0’lık skorla Sosyal İşler oldu. Melih Akın önderliğindeki Sosyal İşler’e üç puanı getiren golleri; Baybars Kabakoğlu (2), Melih Akın (2) ve Ertuğ Ünlü attı.

Melih Akın

Melih Akın: ”Güzel bir mücadele sonucunda karşılaşmayı farklı kazanmasını bildik”

Sosyal İşler takım sorumlusu ve aynı zamanda başarılı futbolunu iki golle süsleyen Melih Akın’ın maç sonrası açıklaması

“İyi bir ekibin karşısındaydık. İyi organize olmuşlardı. Ancak ikinci yarıda bize karşı gösterilen enerjiye iyi cevap verdik. Güzel bir mücadele sonucunda da karşılaşmayı kazandık. Ancak daha fazla mücadele etmeye başlamalıyız. Oyuna odaklanmaya çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Kesinlikle soğuk kanlılığımızı koruyup sinirlenmemeliyiz. Üst seviyelerde futbol böyle oynanıyor.

Dışarı da bizi destekleyen bize inanmış arkadaşlarımız inanılmaz güzel bir şekilde bizi oyuna motive ediyorlar. Böylelikle bizim sahadaki Takımımız’a inandıklarını göstermek istiyorlar. Bugün güzel bir oyundan sonra sahadan galibiyetle ayrılarak bizleri izleyen seyircilere güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum.

Maçın en iyisi bence hakemdi tarafsızlığın yanında futbolculara verdiği cevaplarla adeta buranın patronu benim der gibiydi. Herkesin ayağına sağlık diyor, bundan sonraki maçların kazasız, belasız dostane şekilde sürmesini diliyorum.”dedi.

Güvenlik 4-3 Deniş Atölye

Birinci haftanın son turnuvanın onuncu karşılaşması A-grubunda Güvenlik ve Deniş Atölye arasında oynandı. İlk maçında Sivil Savunmayı 4-1 mağlup eden Güvenlik, ilk maçına çıkan Deniş Atölye’yi çekişmeli geçen maçın sonunda 4-3 mağlup ederek iki maçta iki galibiyete ulaştı. Mert İskenderoğlu’nun düdük çaldığı maçta Güvenlik takımını galibiyete taşıyan golleri: 10.dakikada Aşkın Fen, 44.dakikada Mustafa Karagöz, 49.dakikada penaltıdan İbrahim Gedik ve 51.dakikada Fatih Özdinçer attı.

1-0 mağlubiyetten sonra müthiş ikinci yarı başlangıcında 40.dakikada Baki Devecioğlu ve 42.dakikada Serhat Ertürk’ün golleriyle 2-1 öne geçen Deniş Atölye sonunu getiremedi. Mehmet Engin Doğan’ın antrenere ettiği siyah-beyazlı ekip’te Serhat Ertürk’le bir gol daha atsada maçın kazananı 4-3’lük skorla Güvenlik oldu.

Ali Mat: ”Maçın başından son saniyesine kadar mücadele etmekten vazgeçmeyen takımımı kutluyorum”

Zorlu maçtan üç puanla ayrılan Güvenlik takım sorumlusu Ali Mat’ın karşılaşma sonrası açıklamaları:

”Birimler arası turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İşletme Müdürümüz, İşletme Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimize öncelikle teşekkür ederim. Eğlenceli geçen turnuvanın ilk 2 maçını galibiyetle bitirdik. Diğer takımları da tebrik eder, maçın son saniyesine kadar mücadele etmekten vazgeçmeyen takımımıza başarılar dilerim.”dedi.

Mehmet Engin Doğan: ”Son dakikalarda üst üste yediğimiz gollerden dolayı üstün oynadığımız maçı 4-3 kaybettik, üzgünüz”

Zorlu ve çekişmeli geçen maçta öne geçmelerine rağmen mağlubiyetle ayrılan Deniş Atölye takım sorumlusu Mehmet Engin Doğan’ın açıklamaları:

‘’İşletme müdürlüğümüzün çalışanlarımızın birbirleriyle kaynaşmasına ve sosyalleşmesine yönelik organize ettiği bu turnuvada başta işletme müdürümüz İsmail Ceran olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederim.

Deniş Atölye Spor olarak çok iyi başladığımız maçta şanssız bir gol yiyerek yenik duruma düştüğümüz maçta 2-1 öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık.Son dakikalarda üst üste yediğimiz gollerden dolayı üstün oynadığımız maçı 4-3 kaybettik. Bir sonraki maçlara daha iyi hazırlanarak galibiyet almaya çalışacağız.”ifadeleri yer aldı.

NOT: 1.Haftanın puan durumu, gol krallığı ve detayları Pazar günü sayfamızda yayımlanacaktır. Ayrıca; bugünkü karşılaşmalara ait📸 görsellere haberin en alt kısmından bakabilirsiniz!

Pazartesi Maçları

⌚ 19:00 Kömürgücü-Koordinasyon Takip (Azot Çim Saha)

⌚ 20:00 Deniş Açık Ocak-Destek Hizmetleri (Azot Çim Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN