Son Şampiyon İmbat Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Son Şampiyon İmbat Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında kupalara ambargo koyan İmbat Madencilik, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Hedef yine şampiyonluk.

Kaymakamlık Futbol Talimatnamesinin belirlenmesiyle birlikte 30’uncu Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası 2 Mayıs tarihinde başlayacak. Geçen sezonun şampiyonu İmbat Madencilik‘te yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Çalışmalarına antrenör Yusuf İpek idaresinde devam eden İmbat takımında hedef bu yılda şampiyonluk..

İmbat Madencilik

Son Şampiyonda 4 Oyuncu Gitti, 3 Oyuncu Geldi

Geçen sezon oynadıkları başarılı futbollarıyla kazanılan kupada söz sahibi olan dört oyuncu bu sezon takımda yer alamazken, 3 yeni oyuncu da kadroya dahil edildi.
Futbolu bırakan kaptan İlker Çakır, iş için yurt dışına giden Ahmet Cura, amatör takımları tercih eden Emre Ocak ve Oğuzhan Karslı bu sezon uzaktan seyretmekle yetinecekler.
Şampiyon giden oyuncuların yerine ise; Soma Belediyesinden Erhan Güleç (Ribery), Ege Linyitleri (1)’den Rasim ve Maden-İş’ten Bayram Dağaşan’ı kadrosuna dahil etti.

Yusuf İpek

Yusuf İpek: ”İmbat Madencilik ilk günün çoşkusunu son günün heyecanını yaşamak istiyor”

Takımın başarılarında büyük pay sahibi olan antrenör Yusuf İpek, ”Yeni yıl yeni turnuva yeni heyecan. 2024 Kaymakamlık Futbol Turnuvası bütün takımlara heyecanı bol hak edenin kazandığı bir turnuva temenni ediyorum. İmbat Madencilik ilk günün çoşkusunu son günün heyecanını yaşamak istiyor. Geçen sene şampiyon olan kadromuzdan ilçemiz amatör takımlara destek amaçlı oyuncularımız Emre Ocak, Oğuzhan Karslı ve Ahmet Cura futbolu bırakan yıllarca gol kralı olan kaptan İlker Çakır eksildi ama çalışmalarımız mutlu sona ulaşmak için sıkı bir şekilde devam ediyor.”dedi.

3 Hazırlık Maçı Oynadılar


Karakurt 5-2 İmbat Maden
İmbat Maden 5-1 Bora Master
İmbat Maden 5-0 Kolin Maden

🏆 Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN