Son Şampiyon İmbat, Business Cup’ta

Son Şampiyon İmbat, Business Cup’ta

2022 Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Şampiyonu İmbat Madencilik, 19 Mart’ta İzmir’de başlayacak Business Cup’ta mücadele edecek.

Business Cup Turnuvası, kurumsal şirketlerin çalışanlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen, profesyonel futbol organizasyonu olma özelliği taşıyan bir prestij ligi.

İlçemizi Business Cup 2023 Bahar Sezonu Turnuvasında temsil edecek İmbat Madencilik olacak. Son şampiyon, 14 Mart Salı günü Ankara merkez stüdyolarda gerçekleştirilecek grup kura çekimine; Bortar-Eren Ambalaj-Kaplamin-Nortstar ve Tüknet’in yer aldığı dördüncü torbadan katılacak.

İMBAT MADENCİLİK

Takımlar ve Torbalar Şöyle:

1.Torba:Bmc-Cms-Dönmez debriyaj-Gürmar-Norm Holding-Socar
2.Torba:Accell Bisiklet-Bucamar-Folkart-Msc-Pfw-Vakıfbank
3.Torba:Betonstar-Dentek-Gülermak-Güralp-Lm Wınd-Maseksport
4.Torba:Bortar-Eren Ambalaj-İmbat madencilik-Kaplamin-Nortstar-Tüknet
5.Torba:Krone-Özgörköy Otomativ-Prenium-Scw-Svp-Tümser Döküm

Grup kuralarının belirlenmesinin ardından maçların programı şöyle gerçekleşecek.

1. Hafta 19 Mart Pazar
2. Hafta 26 Mart Pazar
3. Hafta 2 Nisan Pazar
4. Hafta 9 Nisan Pazar
5. Hafta 16 Nisan Pazar

Grup maçları bittikten sonra 23 Nisan haftası bayram nedeniyle Business Cup‘a 1 hafta ara verilecek.

Eleme Maçları 30 Nisan Pazar
2. Tur Maçları 7 Mayıs Pazar
Çeyrek Final 13 Mayıs Cumrtesi / 14 Mayıs Pazar ( Seçim haftası olduğu için daha sonra maçların oynanacağı tarih bildirilecektir )
Yarı Final 21 Mayıs Pazar
Büyük Final 28 Mayıs Pazar

Her Gol 20 TL Değerinde Olacak

İstanbul, İzmir ve Ankara’da düzenlenen Business Cup’ın yeni sezonunda kalpler, yaraları sarmak için bir olacak. 3 ilde oynanacak yaklaşık 240 maçta atılacak her 1 gol için 20 TL AFAD’a Organizasyon Komitesi tarafından bağışlanacak. Projenin destek dışındaki bir diğer amacı, sporun birleştirici etkisiyle, ülkemizde yaşanan afetlere toplumsal duyarlılığın yıl boyunca korunmasını sağlamak olacak.
KAYNAK:Business Cup

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN