Somaspor’un Transferleri Sabırsızlanıyor..

Somaspor’un Transferleri Sabırsızlanıyor..

Devreye girilmeden önce Somaspor, 7 oyuncusuyla yollarını ayırırken, kadrosuna 6 yeni oyuncu kattı..

Devrenin başlamasına 9 gün gibi bir süre var ve bizim kadromuz neredeyse şekillendi diyebiliriz. Sonuç olarak giden oyuncuların yerine orta saha, kanat ve forvet bölgelerine takviyeler yapıldı ve bu transferler Somaspor’un başarısı için ter dökecekler..

7 Oyuncu Gitti, 6 Oyuncu Geldi.

Takımda; Yasin Hatipoğlu, Oğuzhan Nemli, Bilal Şeflek, M.Bedirhan Çelik, Ahmet Tamet, Çağlayan Gülegen ve H.Mert Yomralıoğlu ile yollar ayrılırken yerlerine 6 oyuncu takviyesi yapıldı.

6 Oyuncu Siyah-Beyaz Oldu.

Yukarıdaki fotoya göre Soldan Sağa:
Mustafa Aydoğdu (Sivas Bld.Spor)
Taner Yıldız (Bayrampaşaspor)
Cafer Can Aksu (Bucaspor)
Melih Vardar (Kızılcabölükspor)
Nurettin Çağlar (Konya 1922) ve Eren Türkmen (Salihli Bld.Spor) siyah-inci oldular..


“Taraftarımızın Önüne Çıkacağımız Günü Sabırsızlıkla Bekliyoruz.”

4 Ocak Cumartesi günü Turgutluspor ile Atatürk Stadında oynanacak maç öncesinde bir hayli heyecanlı olduklarını ve maç gününü sabırsızlıkla bekledikleri gözlemlendi. Yeni transferler, ikinci devre hazırlıkları çerçevesinde yaptıkları çalışmaların da kaynaşma adına çok güzel geçtiğini, en önemli hedeflerinin ilk devreyi dördüncü sırada bitiren Somaspor’u daha yukarılara çekmek olduğunu vurguladılar.
Her futbolcunun olduğu gibi kendilerinin de; yeni takım-yeni taraftar ve yeni umutlar barındıran hedefleri için mücadele edecekleri, ve bu mücadele doğrultusunda da başarılı olmak istediklerini belirttiler..

Zor Maçlar Bizleri Bekliyor..

İkinci yarıda maçlar takımların eksik gördükleri yerlere yaptıkları transferler, hava şartları ve zirve mücadelesinin yanında düşmeme mücadelesi verilmesi açısından daha zor geçecek. Umarız aramıza yeni katılan oyuncu grubuyla beraber hedeflediğimiz yerde ligi bitiririz..SİYAH-BEYAZ DEVAM..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN