Somaspor’un Topbaşı Tarihi Belli Oldu

Somaspor’un Topbaşı Tarihi Belli Oldu

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan korona virüs salgını nedeniyle 18 Mart’tan itibaren çalışmalarına ara veren Somaspor, 10 Mayıs tarihinde çalışmalarına başlaması planlandı.

Somaspor Teknik direktörü Burhanettin Basatemür, 10 Mayıs Pazar günü takım olarak toplanacaklarını ve antrenmanlara başlayacaklarını söyledi

Basatemür konuyla yaptığı açıklamada: ”Tff başkanımız Haziran ayının ortalarında ligi yeniden başlatacaklarına dair açıklaması oldu. Biz de Somaspor olarak 10 Mayıs ta antrenmanlara başlama kararını yönetimimizle beraber aldık. Soma dışından gelecek oyuncularımızın,bulundukları yerlerden çıkış izinleri ve ulaşımı gibi konularını yönetimimiz çözecek. Oyuncularımız geldiğinde onların sağlıklarını koruyacak tüm tedbirleri alıp antrenmanlara başlayacağız. TFF den aksi bir karar çıkmadığı sürece programımız bu şekilde olacak.”dedi.


ÜZEYİR-ERGÜN

Üzeyir Ergün

Takım kaptanı Üzeyir Ergün, ”Zor bir süreçten sonra bir aylık hazırlık dönemine başlıyoruz. Evde kendimizce çalışma yaptık fakat takımca idman yapmakla aynı olmuyor tabi ki. Gerekli tedbirler alındıktan sonra iyi bir hazırlık dönemiyle üst lige çıkmak nasip olur inşallah. En kısa sürede virüs illetinden kurtulur normal hayatımıza döneriz umarım.”dedi.

MEHMET UYSAL SOMASPOR

Mehmet Uysal

Somaspor’un golcü ismi Mehmet Uysal ise; virüs salgını nedeniyle verilen arada en çok gol atmayı özlediğini ifade etti. Futbolu ve gol atmayı çok özlediğini belirten yetenekli golcü, ”Virüs nedeniyle lige verilen ara bir hayli canımızı sıkmıştı. Gerçi öncelik benim ve takım arkadaşlarımın sağlığı tabi kide ülkemiz bunu uygun görecek duruma sahip ise başlatılıyor sa bende can atıyorum başlaması için sakatlığım da geçti. Takım arkadaşlarımla beraber önceliğimiz Somaspor u yakıştığı lige ulaştırmak.”dedi.




YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN