Somaspor’un Şampiyonu Somaspor’a Karşı

Somaspor’un Şampiyonu Somaspor’a Karşı

2018-2019 sezonda Somaspor’un şampiyon kadrosunda yer alan isimlerden bir olan ve aynı zamanda takım kaptanlığımızıda yapan Üzeyir Ergün bu sefer rakip olacak.

Somaspor formasıyla yıllarca tozunu yuttuğumuz 2018/2019 Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 8.grupta şampiyonluk yaşayan takım kaptanımız Üzeyir Ergün hafta sonu Bodrumspor ile deplasmanda oynayacağımız maçta, kaptanı olarak büyük başarılara imza attığı eski kulübüne karşı rakip olarak forma giyecek.



Üzeyir Ergün siyah-beyazlı forma ile 51 maçta sahaya çıkma başarısı gösterirken 4 de gol kaydetti.

2018/2019 Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 8.grupta biri play-off olmak üzere 24 maçın 23’nde ilk on birde sahaya çıkarak 2 gole imza atan Üzeyir Ergün, oynadığı başarılı futbol ile Somaspor’un 3.lige yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

2019/2020 Türkiye 3.Lig 3.Grupta 24 maç, Play-Off 2 maç ve Türkiye Kupası 2 maç olmak üzere toplamda 28 kez siyah-beyazlı forma altında mücadele etti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN