Somaspor’un Rakipleri, Tractor Sazı FC ve Tavşanlı Linyitspor.

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Bahadır, yardımcı antrenörler Yasin Tunçer ve Şenol Sevindi nezaretinde Afyon MCG Çakmak Thermal Hotel’de sürdüren Somaspor, 26 ve 28 Ağustos tarihlerinde iki hazırlık maçı oynayacak.

HABER:somadaspor.com

Siyah-beyazlılar, ikinci hazırlık maçını 26 Ağustos Pazar günü geçen sezon Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı İran 1.Lig ekiplerinden Tractor Sazı FC takımıyla yapacak. (yukarıdaki foto)

3.MAÇ TAVŞANLI LİNYİTSPOR İLE 

Somaspor, üçüncü hazırlık maçını, 28 Ağustos Salı günü BAL Bölgesel Amatör Lig 9.grup ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile oynayacak. Her iki karşılaşmada Afyon İl Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı tesislerde oynanacak.

GENEL KAPTAN ABDULLAH KARIŞ, ”KAMP ÇOK İYİ GEÇİYOR”

Somaspor Genel Kaptanı Abdullah Karış, 27 günlük ilk ve ikinci etap çalışmalarını değerlendirerek; “Çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Takım olarak yavaş yavaş istenilen kıvama gelmeye başladık.” dedi.
Abdullah Karış, 3 iç ve 15 dış olmak üzere toplam 18 futbolcuyla anlaştıklarını, 18 futbolcunun yanı sıra altyapıdan genç futbolcuların da 2.etap hazırlıklarına dahil ettiklerini ve toplam sayının 22 olduğunu ifade etti.
Karış, Tesis konusunda her türlü desteği sağlayan Afyon Belediyesine de teşekkür etti.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN