Somaspor’un Kara Çocuğu Yılmaz Ceylan

Somaspor’un Kara Çocuğu Yılmaz Ceylan

TFF 2.Lig Kırmızı.Grup’ta mücadele eden Somaspor’da kanat oyuncusu Yılmaz Ceylan gösterdiği performans ile göz dolduruyor.

Geçen sezon devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekibi Yunus Emre Belediyespor’dan Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür’un ısrarlarıyla transfer edilen 22 yaşında sol bek ve sol ön oyuncusu Yılmaz Ceylan başarılı ve istikrarlı performansı ile göz dolduruyor.

En son oynanan İnegölspor maçında rakip takımın sol kanadını felç eden ve Yasin Abdioğlu’nun attığı golünde asistini yapan namı değer Kara Çocuk Yılmaz Ceylan, kazanılan üç puanda büyük rol oynadı.

Bu sezon ligde oynanan 19 maçta 1297 dakika sahada kalan Yılmaz Ceylan, yaptığı asistlerin yanı sıra, hızlı olması, adam eksiltmesi, yeteneği ve topla olan hakimiyeti ile taraflı tarafsız her kesimin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Somaspor formasıyla 4 kez (2-0 biten Vanspor maçında golün ikisine de Yılmaz attı. Maçın hakemi golün birini Onur Ulaş’a yazdı) gol sevinci yaşayan 22 yaşındaki başarılı futbolcu, teknik direktör Burhanettin Basatemür’un da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN