Somaspor’un Kamptaki Son Sınavı 2.Lig Ekibi İle

Somaspor’un Kamptaki Son Sınavı 2.Lig Ekibi İle

2.Etap Kartepe kampını Cumartesi günü noktalayacak olan Somaspor 3’üncü ve son hazırlık maçını 2.lig ekiplerinden Etimesgutspor ile yapacak.

.

Siyah-beyazlılar, 27 Ağustos Perşembe günü saat 16:00’da Kartepe The Green Park Hotel Tesislerin’de Etimesgutspor hazırlık maçı, Cuma ve Cumartesi antrenmanlarından sonra takım otobüsüyle Soma’ya dönecek.

Soma’da İlk Sınav Balıkesirspor İle

Siyah-beyazlılar, 3 Eylül’de TFF 1.Lig takımlarından Balıkesirspor ile Soma Atatürk Stadı’nda 4.hazırlık maçını yapacak..

Somaspor’un Hazırlık Maç Sonuçları

Kocaelispor 1-1 Somaspor
Gölcükspor 0-3 Somaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN