Somasporun Grubu Belli Oldu

Somasporun Grubu Belli Oldu

Geçen sezon 3.grupta mücadele eden Somaspor, 2020-2021 sezonunda da 3.grupta yer aldı.

.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Müsabakalar 2, 3 ve 4. Grup’ta 17, 1. Grup’ta ise 16 takımla oynanacak.

 

Çekilen kura sonucunda 3.Grupta mücadele edecek Somaspor’un rakipleri şöyle oluştu:

 



1-Somaspor
2-Arhavispor
3-Batman Petrolspor
4-Cizrespor
5-Çarşambaspor
6-Çatalcaspor
7-Elazığ Karakoçan FK
8-Erbaaspor
9-Esenler Erokspor
10-Gölçükspor
11-Isparta 32 Spor
12-İçel İdmanyurduspor
13-Karşıyakaspor
14-Osmaniye Futbol A.Ş
15-Şile Yıldızspor
16-Yalovaspor
17-Altındağ Spor

TFF 3. Lig karşılaşmaları 19 Eylül 2020 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 1 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Fikstür çekimi ise 1 Eylül Salı günü yapılacak.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN