Somaspor’un Görünmez Yüzleri..

Somaspor’un Görünmez Yüzleri..

Somaspor’un başarılı olması için yoğun çaba sarf eden yönetim, teknik ekip ve futbolcular kadar;  takımın iki emektarı kulüp masörü Mehmet Kaçar ve malzeme sorumlusu Arif Dursun‘da büyük emek harcıyor..

SOMADASPOR

Onlar Somaspor’un görünmez kahramanları.
Kulüp Masörü Mehmet Kaçar, futbolcuların sağlığını kendi sağlığından daha değerli tutup yardımlarına hızır gibi yetişiyor.

Malzeme sorumlusu Arif Dursun ise, futbolcuların giydiği temiz çamaşırların yanında tüm ekipmanlarla yakından haşır neşir olması omuzlarında ne kadar ağır yükün göstergesidir..

Sizler aslında görünmez yüz değil, takımın tüm yükünü omuzlarında taşıyan birer değersiniz..İyi ki varsınız..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN