Somaspor’un Gol Sorunu Çözmek İçin 1.90’lık Forvet

Somaspor’un Gol Sorunu Çözmek İçin 1.90’lık Forvet

Ligde gol ortalaması bir olan Somaspor, bu soruna çözüm bulma adına transferin son gününde Hollanda da yaşayan Emre Tekin Pınar’ı siyah-beyaz renklere bağladı.

www.somadaspor.com

Hollanda takımlarından İjsselmeervogels ve Olmpia, Türk takımlarından ise Karaköprü ve Amedspor formalarını giyen 1.90’lık forvet Emre Tekin Pınar‘a Somaspor yöneticisi Ramazan Karakaya imzayı attırdı.

1994 doğumlu forvet oyuncu Emre’ye teknik direktör Burhanettin Basatemür‘un forma vermesi halinde bu hafta sonu Yalovaspor ile oynanacak karşılaşmada sahada yer bulacak.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN