Somaspor’un Gizli Spor Emekçileri

Somaspor’un Gizli Spor Emekçileri

İsimlerini ezbere bildiğimiz, yüzlerini sık gördüğümüz futbolcu, antrenör ve yöneticiler yanında, isimlerini dahi bir çoğumuzun bilmediği, yüzlerini belki maç sonunda gördüğümüz gizli spor emekçileri…

Yazının girişinde de belirttiğim gibi bağımlısı olduğumuz futbol takımlarındaki isimlerini ezbere bildiğimiz futbolcu, antrenör ve yöneticilerin yanında isimlerini ve yaptıklarını bilmediğimiz spor emekçilerinin  hakları ödenmez..

Maçlara yetişmesi için çimleri sulayanlar, biçenler, çizgileri boyayanlar, kapıları tutanlar, soyunma odalarını, tribünleri ve maç sonrası maalesef sporcular ve taraftarlar olarak geride bıraktığımız pislikleri temizleyenler, maç içerisinde sakatlanan oyuncuları sedye ile saha kenarına taşıyanlar, fileleri gerenler, kışın ısınma ile bağlı materyallerin bakımları ve temizliği, duşların bakım ve temizliği maç günleri çay-su taşıma vs. vs vs uzayıp gidiyor…

Takımla sevinen takımla üzülen isimlerini ezbere bilmediğimiz, yüzlerini hiç görmediğimiz, gizli spor emekçileri emeğiniz büyük, hakkınızı helal edin!

SUAT GÜNDOĞAN

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN