Somaspor’un Cefakar Taraftarları Erol Adıgül ve Mustafa Karadağ

Somaspor’un Cefakar Taraftarları Erol Adıgül ve Mustafa Karadağ

Somaspor’un cefakar taraftarları Erol Adıgül ve Mustafa Karadağ, Somaspor’u kamp yaptığı Kastamonu Armoni Park Otelde ziyaret ettiler.

Seyirci futbolun güzelliği seyretmeye gelir, o da işi gücü yoksa, canı isterse… Hava yağmurluysa, sıcaksa, maç uzaktaysa gelmez. Ama gerçek anlamda taraftar için engel yoktur. O gönülden bağlı oldukları forma sevgisine hiç bir şey engel olamaz. Hava yağmurluymuş, sıcakmış, uzakmış, yakınmış vs vs. Onlar için hiç fark etmez..

Mustafa Karadağ ve Erol Adıgül

İşte bahse konu olan taraftar; yıllarını Soma futboluna adamış Mustafa Karadağ ve Erol Adıgül, siyah-beyazlı takıma verdikleri desteğin yanı sıra Somaspor’u içerideki ve dışarıdaki maçlarda da  hiç yalnız bırakmıyorlar.

Şimdi de Kastamonu’dalar

Somaspor’un geçen sezon olduğu gibi bu sezonda içerde ve dışarıda bugüne kadar oynadığı tüm maçları kendi imkanlarıyla yakından takip eden siyah-beyaz sevdalıları, yarın Kastamonuspor ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi de Kastamonu’ya gittiler.

Teknik heyet ve futbolculara helva ikramı

Teknik heyet ve futbolculara helva ikram ettiler

Karşılaşma öncesi Somaspor’un kaldığı Armoni Park  otele giderek teknik heyet ve futbolculara Kastamonu’ya has çekme helvası ikram edip, başarı dilediler. Karadağ ve Adıgül, daha sonra teknik direktör Burhanettin Basatemür’la bir araya gelip, sohbet ettiler.

Mustafa Karadağ, ‘’Sizlerle gurur duyuyoruz.’’

Mustafa Karadağ, sohbet esnasında ‘’Türkiye’de yüksek bütçeli takımlara kafa tuttunuz, helal olsun. Soma sizlerle gurur duyuyor. Burhanettin hocam, bu düşük bütçelerle ve alt liglerden aldığınız genç oyuncularla çok iyi şeyler yapıyorsunuz. Yüksek bütçeli takımların yapamadığını yapıp, takımı şampiyonluğa oynatıyorsunuz, büyük takımlara kafa tutuyorsunuz ve çoğu futbolcuyu büyük takımlara satarak kulübe gelir sağlıyorsunuz. Türkiye de örnek oldunuz, helal olsun size’’ dedi.

Burhanettin Basatemür, “Soma’lı kardeşlerimizi burada görmek bizi mutlu etti.’’

Somaspor’lu taraftarların manevi güçlerini sadece Soma’da değil gittikleri her deplasmanda çok yakından hissettiklerini ifade eden Burhanettin Basatemür, “Soma’lı kardeşlerimizi burada görmek bizi mutlu etti. Sağ olsunlar her maçta yanımızdalar, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN