Somaspor’un Bolu Kampı Değerlendirmesi

Somaspor’un Bolu Kampı Değerlendirmesi

Somaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Termal Otelde gerçekleştirdiği 10 günlük 3.etap kampını dün Düzcespor ile oynadığı hazırlık maçıyla tamamlayarak Soma’ya döndü.

3 Ağustos’dan itibaren üçüncü etap kamp çalışmalarını Bolu Termal Otel’de gerçekleştiren siyah-beyazlılar Düzcespor ile oynadığı hazırlık maçıyla 10 günlük kampı tamamladı. Soma ekibi, bu sabah karayolu ile Bolu’dan ayrılarak 6,5 saatlik yolculuğun ardından Soma’ya ulaştı.

Üçüncü etabın ardından 2 gün izin yapacak siyah-beyazlılar, 5 Eylül Pazar günü evinde oynayacağı ligin ilk maçı olan Niğde Anadolu FK maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacağı çalışmalarla devam edecek.

12 Antrenman, 4 Hazırlık Maçı Yaptı

Somaspor, Bolu’da 10 günlük kamp süresince 12 antrenman yaparken 4 de hazırlık karşılaşması oynayarak yeni sezona hazırlandı. Teknik direktör Burhanettin Basatemür, yoğun maç ve hazırlık maçı programında futbolculara 1 gün izin verildi.

1 Galibiyet, 3 Beraberlik

Siyah-beyazlı ekibimiz, kampta ilk olarak 6 Ağustos’da genç oyuncuların ağırlıkla olduğu kadrosuyla TFF 3.Lig ekiplerinden İskenderunspor FK takımı ile 1-1 berabere kaldı. 8 Ağustos’da TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Ankara Demirspor ile oynadığı müsabakadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, 10 Ağustos’da kamptaki 3. hazırlık maçında aynı grupta mücadele edeceğimiz Ankaraspor ile 2-2 berabere kaldı.
Siyah-inciler, kamptaki son hazırlık karşılaşmasında da TFF 3.Lig takımı Düzcespor ile karşı karşıya geldi ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Böylelikle siyah-beyazlı takımımız, kampta yoğun antrenman programının yanında oynadığı 4 hazırlık maçında 3 beraberlik ve 1 galibiyetle aldı.

Gollerin Dağılımı İse Şöyle Oluştu

Geçen sezon Nurettin Çağlar, Özcan Aydın, Uğur Can ve Muhammed Öztürk’ün skor yükünü çektiği siyah-beyazlı takımda, bu sezon öncesi hazırlık maçlarında defans oyuncumuz Melih Şencan ve yeni transferlerden Enes Bakal gollere damga vurdu.

Siyah-beyazlılar’ın 1-2 ve 3.etap kamp döneminde oynadığı sekiz karşılaşmada 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 11 kez de meşin yuvarlağı kendi ağlarında buldu.
İlginçtir atılan 11 golün dördü defans oyuncumuz Melih Şencan’dan geldi. Melih’i 3 golle Enes Bakal, 1’er golle Özcan Aydın, Mücahit Aslan, İbrahim Çiçek ve Uğur Can izledi.

Niğde Maçına Kadar 2 Hazırlık Maçı Daha Oynanacak

Ligin ilk karşılaşmasında 5 Eylül’de evinde konuk edeceği Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından Soma’da devam edecek olan Somaspor, son anda program değişmez ise lig öncesinde son iki hazırlık maçı daha oynayacak. Evinde Karşıyaka‘yı konuk edecek olan siyah inciler, Akhisar’da Akhisarspor‘a konuk olacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN